İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Salernitana İddaa Tahmini 10.11.2023

Sassuolo evinde Salernitana‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 12. hafta mücadelesi, 10 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alıyor. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Sassuolo galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.10, Salernitana galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Kazanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Sassuolo, İtalya Kupası’nda ise 3. Tur biletini cebine koymasına karşın, maç kazanmakta zorlanmaya devam etti. Sahasında konuk ettiği Spezia’ya normal sürede üstünlük kurmayan Sassuolo, alt ligde mücadele eden rakibini seri penaltılarla elemeyi başarabildi. Ligde ise puan kayıplarına devam eden Alessio Dionisi’nin öğrencileri, konuk olduğu Torino deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönerek, son 5 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçirdi. Düşme hattına adım adım yaklaşan ve puan farkının 3’e kadar inmesine engel olamayan Sassuolo, milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana’yı evinde konuk edecek. Kazanarak ligde rahat bir konuma geçmek isteyen Sasusolo, bu sezon 11 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi.

Salernitana Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nde 12. haftaya girilirken, galibiyetle henüz tanışmayan Salernitana, en alt sıraya demir attı ve kısa sürede küme düşme tehlikesini ensesinde hissetmeye başladı. İlk 11 haftayı 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, kalesinde gördüğü 22 gole karşılık, rakip fileleri sadece 6 kez havalandırabildi. 3 hafta önce yaptığı Filippo Inzaghi hamlesine rağmen toparlanamayan Salernitana, yeni hocasıyla son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. 180 dakikadır skor üretmeyi başaramayan konuk ekibin, Genoa ve Napoli karşısında üst üste mağlubiyetler aldığını belirtelim. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 5’e kadar yükselirken, milli ara öncesinde sezonun ilk İtalya Serie A Ligi galibiyetini almak istiyorlar.

Sassuolo – Salernitana Maç Bilgileri

Sassuolo – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da karşılaşma öncesi Pedro Obiang, Agustin Alvarez ve Matheus Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da ise Jovane Cabral’ın sakatlığı devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Kristian Thorstvedt, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Chukwubuikem Ikwuemesi.

İddaa Tahmini

İlk 11 hafta geride kalırken, ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramasa da, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, rakibinden daha iyi bir performans sergiledi. Ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında Sassuolo’nun devam eden 5 maçlık galibiyet hasretine son vereceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmaya harika bir başlangıç yapan ve mücadelede 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Salernitana, Sassuolo karşısında sahadan 1 puanla ayrıldı. 90 dakika 4 gole sahne oldu.