Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Antalyaspor Bahis Tahmini 10.11.2023

Trendyol Süper Lig’de Cuma gününün açılış maçı. Ankaragücü evinde, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Ankaragücü ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Ankaragücü galibiyetinin 2.61, beraberlik tercihinin 3.48, Antalyaspor galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ankaragücü Evinde Kazanıyor 

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir deplasmanında 3 puana çok yaklaştı ama yine de kazanamadılar. Başakşehir karşısında 3 kez öne geçen Ankara ekibi skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Ankaragücü Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 7 puan topladı. Emre Belözoğlu’nun göreve gelişinden sonra toparlanma sinyalleri veren Ankaragücü evinde oynadığı son maçtan da galibiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta iç sahada konuk edecekler Antalyaspor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou’nun sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor Orta Sıralarda 

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Akdeniz ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Antalyaspor’da moraller yerinde. Yavaş yavaş düşme hattı ile aradaki puan farkını da açmaya başladılar. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından 6 puan çıkartan Nuri Şahin’in öğrencileri 15 puan ile 8. Sıraya yükseldi. İlk 4 hattı ile aralarında sadece 4 puanlık fark var. Bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak Antalyaspor’da Güray Vural’ın sakatlığı devam ediyor. 

Ankaragücü – Antalyaspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou’nun sakatlığı sürüyor. Antalyaspor’da Güray Vural’ın sakatlığı devam ediyor. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton Leite, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Ankaragücü geçen hafta Başakşehir deplasmanında galibiyet kaçırdı. Rakibi karşısında 3 köz öne geçtiler ama mücadeleyi 3-3’lük beraberlik ile tamamladılar. Emre Belözoğlu yönetiminde Süper Lig’de çıktıkları 4 maçta sadece İstanbulspor’a kaybettiler. Antalyaspor ise son 2 maçını kazanarak geçti. Önce Başakşehir’i 1-0, ardından ise Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Antalyaspor’da moraller yerinde. Haftanın açılış maçında bol gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor farklı bir galibiyet aldı. Ankaragücü deplasmanında 4-0 kazanarak üst üste 3. kez galibiyet sevinci yaşadılar.