Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Konyaspor İddaa Tahmini 10.11.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Konyaspor deplasmanda, Trabzonspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.73, beraberlik 4.17, Konyaspor kazanır ise 4.92 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Favori Taraf 

Trabzonspor geçtiğimiz hafta sonu lider Fenerbahçe’yi deplasmanda 3 puan çıkartmayı başardı. Kadıköy’de konuk oldukları rakibini 3-2 mağlup eden Bordo Mavililer çıkışını devam ettirdi. Fenerbahçe karşısında sürpriz bir 3 puan alan Trabzonspor Abdullah Avcı yönetiminde çıkışını devam ettiriyor. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Trabzonspor ilk 4 umutlarını iyice arttırdı. Geçen hafta Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada kazanan Trabzonspor’un 4. Sıraya yükseldiğini de belirtelim. Bu hafta iç sahada Konyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Eren Elmalı cezalı. Mislav Orsic’in sakatlığı ise devam ediyor. 

Konyaspor Evinde Yine Kazanamadı 

Konyaspor Süper Lig’de haftalardır maç kazanamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. 1 puanı son dakikada penaltı golüyle kurtaran Yeşil Beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de en son galibiyetini Eylül ayında Başakşehir karşısında alan Konyaspor, o maçtan bu yana üst üste 7 maçtır galip gelemiyor. Düşme hattındaki Pendikspor’a iyice yaklaşan Konyaspor bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir ve Gökhan Töre sakat olan isimler. 

Trabzonspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Eren Elmalı cezalı. Mislav Orsic’in sakatlığı ise devam ediyor. Konyaspor’da Muhammet Demir ve Gökhan Töre sakat olan isimler. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında sürpriz bir galibiyet aldı. Kadıköy’de lider Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettiler ve rakibini liderlikten ettiler. Süper Lig’de Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan Trabzonspor moralli. Konyaspor’da ise kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük karşısında da kazanamadılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Konyaspor’da galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Trabzonspor maçın net favorisi. Konyaspor karşısında da kazanarak üst sıra takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor zorlandığı maçta kazanmayı başardı. Konyaspor’u Onuachu’nun golleriyle 2-1 mağlup ettiler.