Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 11.11.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı puansız geçen Alanyaspor evinde, Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Alanyaspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 2.28, beraberlik 3.59, Gaziantep FK kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.  

Alanyaspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Akdeniz ekibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kayserispor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda yedikleri tek golle kaybeden Alanyaspor, yeni hocası Fatih Tekke yönetiminde de çıktığı ilk maçtan puan alamadı. Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler alan Alanyaspor bu hafta Gaziantep FK karşısında kazanarak milli araya moralli girmek istiyor. Süper Lig’de düşme hattına iyice yaklaşan Alanyaspor’da Gaziantep FK maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. 

Marius Sumudica Cezalı 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Taraftarı önünde Çaykur Rizespor’u konuk eden Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de oynadığı son 3 iç saha maçını da kazanarak geçen Marius Sumudica’nın ekibi alt sıralardan kurtulma çabalarını sürdürüyor. Şimdilik düşme hattının 2 puan üzerine çıktılar. Bu hafta sonu Alanyaspor’a konuk olacak Gaziantep FK’da Lazar Markovic ve Albian Ajeti sakat olan isimler. Teknik direktör Marius Sumudica ise cezalı.

Alanyaspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Alanyaspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Lazar Markovic ve Albian Ajeti sakat olan isimler. Teknik direktör Marius Sumudica ise cezalı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

İddaa Tahmini

Alanyaspor üst üste 3 maçtır mağlup oluyor. Geçen hafta konuk oldukları Kayserispor deplasmanında da 1-0 kaybettiler. Yeni hocası Fatih Tekke yönetiminde ilk maçından puansız ayrılan Alanyaspor düşme hattına oldukça yakın. Gaziantep FK ise geçen haftayı galibiyet ile geçti. İç sahada konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ettiler. Alanyaspor maçın favorisi. Artık kazanmaları gerekiyor. Gaziantep FK karşısında kazanırlar ve milli araya 3 puan ile girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.28

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’ya 3-0 kaybettiler.