Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Kayserispor Bahis Tahmini 11.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 2.32, beraberlik 3.73, Kayserispor kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış. 

Kasımpaşa Deplasmanda Kaybetti 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puansız döndü. Rams Park’da konuk oldukları Galatasaray’a 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Kemal Özdeş’in öğrencileri bu hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de 11 hafta geride kaldı ve Kasımpaşa’nın 18 puanı var. Bu sezon özellikle iç sahada önemli puanlar toplayan bir Kasımpaşa var. Bu hafta konuk edecekleri Kayserispor karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Kayserispor Çıkışa Geçti 

Kayserispor Sper Lig’de geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Alanyaspor karşısında 3 puan almayı başardı. İkinci yarıda Oliver Kemen’in attığı tek golle kazanan Kayserispor’da moraller yerinde. Süper Lig’de son 3 maçını da kazanarak geçen Recep Uçar’ın öğrencileri bu hafta sonu Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Son 3 maçta Çaykur Rizespor, Hatayspor ev Alanyaspor maçlarından kazanarak çıkan Kayserispor, 4. Sıradaki Trabzonspor ile aynı puana sahip. Bu hafta kazanmaları halinde 3. Sıraya kadar yükselme ihtimalleri var. Kasımpaşa maçı öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Kasımpaşa – Kayserispor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiamv

İddaa Tahmini

Kasımpaşa’nın 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçen hafta Galatasaray deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de orta sıralarda yer alan Kasımpaşa bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Kayserispor ise geçen hafta Alanyaspor engelini tek golle geçti. Recep Uçar’ın ekibi Süper Lig’de üst süte 3 maçtır kazanıyor. Bu hafta ise Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacaklar. Gollü zevkli br 90 dakika beklentim var. Her iki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Kasımpaşa deplasmanında 4-3 kazanan Kayserispor, Süper Lig’de son 4 maçta 12 puan toplayarak dikkat çekti.