İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Getafe Bahis Tahmini 11.11.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe deplasmanda, Granada’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Granada ile Getafe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Granada galibiyetine 2.55, beraberlik tercihine 3.20, Getafe galibiyetine ise 2.98 verildiğini görüyoruz.

Granada Galibiyete Hasret 

Granada La Liga’da aylardır galibiyet alamıyor. Paco Lopez’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Valencia deplasmanından da puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybeden Granada son 3 maçından puan çıkartamadı. Bu sezon La Liga’da 12 hafta geride kalırken Granada’nın 1 galibiyeti bulunuyor. İlk ve tek galibiyetlerini ligin 3. Haftasında Los Carmenes’de konuk ettikleri Almeria’ya karşı alabildiler. Paco Lopez’in öğrencileri bu hafta sonu ise Getafe ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde Granada’da Miguel Rubio ve Jesus Vallejo’nun sakatlıkları sürüyor. 

Getafe Evinde Kazandı 

Getafe La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Cadiz’i golcü Borja Mayoral’ın attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Cadiz karşısında Djene Dakonam’ın oyundan atılması ile 10 kişi kaldılar ama müthiş bir direnç göstererek haftayı galibiyet ile kapattılar. La Liga’da son 6 maçını kaybetmeyen Jose Bordalas’ın öğrencileri bu hafta sonu Los Carmenes’de Granada’ya konuk olacak. Maç öncesinde Getafe’de Djene Dakonam kart cezalısı. Mauro Arambarri ve Enes Ünal ise sakat olan isimler. 

Granada – Getafe Maç Bilgileri

Granada – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Miguel Rubio ve Jesus Vallejo’nun sakatlıkları sürüyor. Getafe’de Djene Dakonam kart cezalısı. Mauro Arambarri ve Enes Ünal ise sakat olan isimler. 

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Granada La Liga’da aylardır galibiyet alamıyor. Geçen hafta Valencia deplasmanından da puansız döndüler. Mestalla’da 1-0 kaybeden Granada’da galibiyet hasreti 9 maça çıktı. La Liga’da bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve düşme hattındalar. Getafe ise geçen haftayı 3 puan ile geçti. Cadiz’i tek golle 1-0 mağlup ettiler ve önemli bir galibiyet aldılar. Üstelik 10 kişi kaldıkları maçtan 3 puan çıkartan Getafe moralli. Bu hafta konuk olacakları Granada deplasmanında da bana göre favoriler. Getafe’nin kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Los Carmenes’de puan alırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.35

Betelli Oranı: 02 (ç), Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe’nin yenilmezlik serisi devam etti. Los Carmanes’de Granada ile 1-1 berabere kaldılar.