İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Las Palmas Bahis Tahmini 11.11.2023

İspanya La Liga’da orta sıralarda yer alan iki takım, Osasuna ve Las Palmas kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

OsasunaLas Palmas arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Osasuna kazanır 2.00, beraberlik 3.35, Las Palmas kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Osasuna 3 Puan Peşinde 

Osasuna geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk ettiği Girona’ya direnemedi. Ante Budimir 2 gol buldu ama puan almalarına yetmedi. Girona karşısında mücadeleyi 4-2 kaybeden Osasuna bu sezon taraftarı önünde istediği sonuçları alamıyor. Jagoba Arrasate’nin ekibi bu sezon iç sahada sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta sonu ise El Sadar’da Las Palmas ile karşı karşıya gelecekler. Anne Budimir şu ana kadar attığı gollerle Osasuna’nın en etkili isimlerinden biri. Bu sezon Avila’dan istediği verimi alamayan bir Osasuna avar. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Juan Cruz’un sakatlığı sürüyor. 

Las Palmas Moralli 

Las Palmas’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Gran Canaria’da Atletico Madrid’i konuk eden Las Palmas mücadeleden sürpriz bir galibiyet ile ayrıldı. Rakibini 2-1 mağlup eden Garcia Pimienta’nın ekibinde moraller yerinde. La Liga’da son 5 haftada 12 puan toplayan Las Palmas üst sıra takibini devam ettiriyor. Şimdiye kadar beklentilerin üzerine çıkan Las Palmas bu hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacak. Zorlu maç öncesinde Las Palmas’da Fabio Gonzalez’in sakatlığı devam ediyor. 

Osasuna – Las Palmas Maç Bilgileri

Osasuna – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Juan Cruz’un sakatlığı sürüyor. Las Palmas’da Fabio Gonzalez’in sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Osasuna’da moralle boduk. Geçen hafta El Sadar’da Girona’yı konuk eden Osasuna sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon iç sahada kötü sonuçlar alan Osasuna’nın taraftarı önünde sadece 1 galibiyeti var. Las Palmas ise geçen hafta sürpriz yaptı. Gran Canaria’da Atletico Madrid’i 2-1 mağlup ettiler. La Liga’da son 5 maçta 4 galibiyet alan Garcia Pimienta’nın ekibi üst sıra takibini devam ettiriyor. El Sadar’da gollü bir karşılaşma bekliyorum. Hem Osasuna hem de Las Palmas skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Las Palmas zorlu deplasmandan 1 puan ile döndü. El Sadar’da konuk oldukları Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar.