İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Valencia İddaa Tahmini 11.11.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta 2 puan bırakan Real Madrid bu hafta evinde, Valencia karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Madrid ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.38, beraberlik 4.90, Valencia kazanır ise 8.90 olarak açıklanmış.

Real Madrid Gruptan Çıkmayı Garantiledi 

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi rahat bir galibiyet aldı. Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Braga engelini 3 golle geçtiler. Rotasyona gittikleri maçtan 3 puan çıkartan Carlo Anceotti’nin ekibi grupta oynadığı 4 maçı da kazandı ve gruptan çıkmayı bitime 2 maç kala garantiledi. Geçen hafta sonu ise La Liga’da sürpriz bir beraberlik yaşadılar. Rayo Vallecano ile golsüz berabere kalan Real Madrid liderliği Girona’ya kaptırdı. Bu hafta sonu Valencia ile karşılaşacak olan Real Madrid’de Eder Militan, Dani Ceballos ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları sürüyor. Eder Militan ise kart cezalısı. 

Valencia Tek Golle Kazandı 

Valencia’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Granada’yı ağıralyacan Valencia haftayı 3 puan ile kapattı. Popelu’nun penaltıdan attığı tek golle 1-0 mağlup eden Valencia yenilmezlik serisini devam ettirdi. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan da puan çıkartmayı başaran Ruben Baraja’nın öğrencileri bu 4 maçlık süreçte 8 puan topladı. Üst sıra takibini devam ettiren Valencia bu hafta sonu Real Madrid deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Valencia’da Alberto Mari, Mouctar Diakhaby ve Hugo Duro’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Real Madrid – Valencia Maç Bilgileri

Real Madrid – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eder Militan, Dani Ceballos ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları sürüyor. Eder Militan ise kart cezalısı. Valencia’da Alberto Mari, Mouctar Diakhaby ve Hugo Duro’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Kepa, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Carlos Vinicius, Joselu

Valencia'nın ilk 11'i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

Real Madrid geçen hafta Bernabeu’da konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında 2 puan bıraktı. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar ve liderliği Girona’ya kaptırdılar. Girona’nın 2 puan gerisinde 2. Sıadalar ve bu hafta rakip Valencia. Valencia üst üste iyi sonuçlar alıyor. Geçen hafta Mestalla’da Granada’yı 1-0 ile geçtiler. Son 4 maçta 8 puan toplayan Valencia’da moraller yerinde. Bernabeu’da maçın net favorisi Real Madrid, Ancelotti’nin eki bu kez hata yapmaz ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid farka gitti. Bernabeu’da konuk ettikleri Valencia’yı 5-1 ile geçtiler ve lider Girona’nın takibini devam ettirdiler.