İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Tottenham İddaa Tahmini 11.11.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün açılış maçında Tottenham deplasmanda, Wolverhampton’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Wolverhampton kazanır 3.10, beraberlik 3.85, Tottenham kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.  

Wolverhampton Deplasmanad Kaybetti 

Wolverhampton Premier Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta sonu Bramall Lane’de konuk oldukları Sheffield United karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Maçın uzatma dakikalarında yedikleri golle karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldılar. Premier Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Gary O’Neil’ın ekibi bu hafta sonu ise Tottenham’ı konuk edecek. Taraftarı önünde son 3 maçını kaybetmeyen Wolverhampton, Tottenham karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Joe Hodge ve Pedro Nato sakat olan isimler. 

Tottenham Derbide Mağlup 

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Londra derbisinde Chelsea ile karşılaştı. İç sahada konuk ettikleri rakibi karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 9 kişi kaldığı maçtan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Tottenham bu sezon Premier Lig’de ilk kez mağlubiyet yaşadı. Ange Postecoglou’nun ekibinin 10 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Premier Lig’de bu hafta sonu Wolverhampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Tottenham’da Ivan Perisci ve Micky van de Ven ile Ivan Perisic sakat olan isimler. Cristian rome ile Destiny Udogie ise kart cezalısı. 

Wolverhampton – Tottenham Maç Bilgileri

Wolverhampton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Joe Hodge ve Pedro Nato sakat olan isimler. Tottenham’da Ivan Perisci ve Micky van de Ven ile Ivan Perisic sakat olan isimler. Cristian rome ile Destiny Udogie ise kart cezalısı. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

Wolverhampton geçen haftayı mağlubiyet ile geçti. Bramall Lane’de konuk oldukları Sheffield United’a 2-1 mağlup oldular. 5 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Totteham ise Londra derbisinde karşı karşıya geldiği Chelsea’ye direnemedi. Durum 1-1 iken 9 kişi kaldılar ve karşılaşmayı 4-1 kaybettiler. Sezonun ilk mağlubiyetini alan Tottenham liderliği de Manchester City’e kaptırdı. Bu hafta Tottenham’dan reaksiyon bekliyorum. Molineux Ground’da Wolverhampton’ı mağlup ederek zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.28

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham önde olduğu maçtan puan çıkartamadı. Uzatma dakikalarında yedikleri arka arkaya gollerle 2-1 kaybettiler.