İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Burnley İddaa Tahmini 11.11.2023

İngiltere Premier Lig’de 10 maç aradan sonra mağlup olan Arsenal evinde, Burnley karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Arsenal ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.20, beraberlik 7.50, Burnley kazanır ise 15.00 olarak açıklanmış.

Arsenal’dan İlk Mağlubiyet 

Arsenal Premier Lig’de bu sezon ilk kez mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Newcastle United deplasmanından puansız döndüler. St. James Park’da Anthony Gordon’un golüne engel olamayan Arsenal karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon ilk yenilgisini alan Mikel Arteta’nın öğrencilerinin 10 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Liverpool ve Tottenham’ın puan kaybettiği haftada fırsatı iyi kullanamadılar. Bu hafta sonu ise Emiartes’de Burnley’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Thomas Partey, Jurrien Timber, Emile Smith Rowe ve Gabriel Jesus sakat olan isimler. 

Burnley’den Üst Üste Mağlubiyetler 

Burnley Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Crystal Palace’ı konuk eden Vincent Kompany’nin ekibi mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybeden Burnley düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Sheffield United ile eşit puana sahipler. Premier Lig’de 11 hafta geride kalırken Burnley’in sadece 1 galibiyeti var. Bu hafta sonu ise Emirates’de Arsenal’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Burnley’de Aaron Ramsey, Lyle Foster ve Michael Obafemi’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Arsenal – Burnley Maç Bilgileri

Arsenal – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Thomas Partey, Jurrien Timber, Emile Smith Rowe ve Gabriel Jesus sakat olan isimler. Burnley’de Aaron Ramsey, Lyle Foster ve Michael Obafemi’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Newcastle United deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Premier Lig’de bu sezon ilk yenilgilerini aldıklarını da belirtelim. Burnley ise geçen haftayı yine puansız geçti. Turf Moor’da konuk ettikleri Crystal Palace’a 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve düşme hattındalar. Arsenal adına kolay bir maç olacağını düşünüyorum. Mikel Arteta’nın ekibi rahat bir galibiyet alır ve milli araya moralli girer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.36

Betroad Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal evinde hata yapmadı. Emirates’de konuk ettikleri Burnley’i 3-1 mağlup ederek moral buldular.