İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Luton Town İddaa Tahmini 11.11.2023

İngiltere Premier Lig’de üst sıraları zorlamak isteyen Manchester United evinde, Luton Town’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United ve Luton Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.34, beraberlik 5.75, Luton Town kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.  

Manchester United Kopenhag’a Kaybetti 

Manchester United Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Fulham deplasmanına konuk oldular ve Bruno Fernandes’in tek golüyle 1-0 kazanan Manchester United önemli bir 3 puan aldı. Önceki hafta Manchester derbisinde aldıkları 3-0’lık mağlubiyeti telafi ettiler de diyebiliriz. Premier Lig’de son 4 maçta 3 galibiyet alan Kırmızı Şeytanlar hafta içi büyük bir şok yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag deplasmanında 4-3 kaybettiler ve grupta son sıraya yerleştiler. Gruptan çıkma umutları da zora girdi. Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta Premier Lig’de Luton Town’u konuk edecek. Maç öncesinde Manchester United’da Amad Diallo, Luke Shaw, Casemiro ve Lisandro Martinez sakat olan isimler. 

Luton Town’dan Sürpriz Beraberlik 

Luton Town Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Kenilwort Road’da taraftarı önünde Liverpool’u konuk eden Luton Town karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Sürpriz bir sonuç alan Luton Town, Premier Lig’de puanını 6’ya yükseltti. Liverpool karşısında Chong’un golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de bu hafta sonu ise Manchester United’a konuk olacak Rob Edwards’ın ekibini zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Luton Town’da Mads Andersen, Jordan Clarck, Luke Berry ve Albert Sambi Lokonga’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United – Luton Town Maç Bilgileri

Manchester United – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paul Tierney. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Amad Diallo, Luke Shaw, Casemiro ve Lisandro Martinez sakat olan isimler. Luton Town’da Mads Andersen, Jordan Clarck, Luke Berry ve Albert Sambi Lokonga’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Manchester United Premier Lig’de geçen haftayı galibiyet ile geçti. Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar. Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Manchester United bu hafta Luton Town’u konuk edecek. Luton Town ise geçen hafta sürpriz bir sonuç aldı. Kenilworth Road’da konuk ettikleri Liverpool ile 1-1 berabere kaldılar. İyi bir direnç gösteren Luton Town bu hafta Old Trafford’da da sürpriz arayacak. Manchester United maçın favorisi. Erik ten Hag’ın ekibinden 3 puan beklentim var. Luton Town engelini farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.67

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town sürpriz yapamadı. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 1-0 kaybettiler.