İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Everton Bahis Tahmini 11.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Everton deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Crystal Palace ile Everton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Crystal Palace galibiyetinin 2.48, beraberlik tercihinin 3.25, Everton galibiyetinin ise 3.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Crystal Palace 3 Maç Sonra Kazandı 

Crystal Palace Premier Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hata sonu Turf Moor’da Burnley’e konuk olan Crystal Palace karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. 3 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Roy Hodgson’ın ekibi bu hafta sonu ise Everton ile karşı karşıya gelecek. Premier Lig’de 11 hafta sonunda 15 puan toplayan Crystal Palace orta sıralarda yer alıyor. Bu hafta sonu ise Selhurst Park’da Everton ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da James Tomkins, Dean Henderson ve Eberechi Eze’nin sakatlıkları sürüyor. 

Everton Alt Sıralarda 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Goodison Park’da konuk ettiği Brighton ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısında Vitalii Mykolenko’nun golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Maçın sonlarına doğru Ashley Young’un kendi kalesine attığı 2 gol bırakan Everton, Premier Lig’de son 2 maçından 4 puan çıkarttı. West Ham ve Brighton maçlarında kaybetmemeleri önemliydi. Sean Dyche’ın ekibi alt sıralarda yer alıyor ve bu hafta Crystal Palace’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Everton’da Seamus Coleman, Dele Alli ve Andre Gomes sakat olan isimler. 

Crystal Palace – Everton Maç Bilgileri

Crystal Palace – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James Tomkins, Dean Henderson ve Eberechi Eze’nin sakatlıkları sürüyor. Everton’da Seamus Coleman, Dele Alli ve Andre Gomes sakat olan isimler. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

İddaa Tahmini

Crystal Palace geçen hafta konuk olduğu Burnley deplasmanından 3 puan çıkarttı. Rakibini 2-0 mağlup ettiler ve 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler. Premier Lig’de bu sezon 4. Galibiyetini alan Crystal Palace bu hafta Everton’ı konuk edecek. Everton ise geçen hafta Goodison Park’da konuk ettiği Brighton ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de son 2 maçta 4 puan topladılar. Selhurst Park’da bu hafta işleri zor. Crystal Palace maçın favorisi. Taraftarı önünde Everton karşısında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.14

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.48

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton zorlu bir deplasmandan 3 puan ile döndü. Selhurst Park’da konuk oldukları Crystal Palace’ı 3-1 mağlup ettiler.