sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.10.2023

İddaa fikstüründe 11 Kasım Cumartesi akşamı bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Augsburg – Hoffenheim: MS 2, 2.22 (iddaa) – 2.61 (Bets10) ; 11 Kasım Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Köln deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Augsburg, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, 3 hafta önce teknik adam değişikliğine giderek, göreve Jess Thorup’u getirdi. Yeni hocasıyla bu sezon bir ilki başaran ev sahibi, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Heidenheim ve Wolfsburg karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, Köln deplasmanında seriyi 1 puanla sürdürmeyi başardılar. Son 3 haftada rakip filelere tam 9 gol gönderen Augsburg, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, Almanya Bundesliga sahnesinde yeni hocasıyla kolay kolay maç kaybetmiyor. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftaya dış saha performansıyla damga vuran Hoffenheim, iç saha mağlubiyetlerinden ise kurtulamadı. Marco John, Robert Skov, Pavel Kaderabek, Mergim Berisha ve Florian Grillitsch yokluğunda Augsburg deplasmanına konuk olacak olan Hoffenheim, deplasmanda çıktığı 5 maçın tamamından galip ayrıldı. İç sahada ise 5 maçtan 4 mağlubiyet, 1 galibiyet aldıklarını belirtelim. Son olarak geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Bu sezon çıktığı 10 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Hoffenheim, milli ara öncesi dış sahadaki galibiyet serisine Augsburg karşısında devam etmek istiyor. 18 puanla 6. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftaya dış saha performansıyla damga vuran Hoffenheim, iç saha mağlubiyetlerinden ise kurtulamadı. Marco John, Robert Skov, Pavel Kaderabek, Mergim Berisha ve Florian Grillitsch yokluğunda Augsburg deplasmanına konuk olacak olan Hoffenheim, deplasmanda çıktığı 5 maçın tamamından galip ayrıldı. İç sahada ise 5 maçtan 4 mağlubiyet, 1 galibiyet aldıklarını belirtelim. Son olarak geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Bu sezon çıktığı 10 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Hoffenheim, milli ara öncesi dış sahadaki galibiyet serisine Augsburg karşısında devam etmek istiyor. 18 puanla 6. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor.

Juventus – Cagliari: MS 2, 1.22 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Juventus sahasında Cagliari’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftası kapsamında 11 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Juventus eksiklerine rağmen İtalya Serie A Ligi’nde kazanmaya devam ediyor. İç sahada Cagliari’yi konuk edecek olan ev sahibinde, Paul Pogba, Adrien Rabiot ve Nicolo Fagioli cezalı durumda. Danilo Luiz, De Sciglio, Alex Sandro ve Weah’ın sakatlıkları devam ediyor. 3 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve Konferans Ligi’nden men edilmesinin ardından, tamamen lige odaklanan JUVE, 6 maçtır ligde mağlubiyete yer vermiyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Fiorentina deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardılar. Üst üste 4. galibiyetine imza atan ve lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başaran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 2. sırada yer alıyor. Milli ara öncesinde kazanarak, liderlik takibini sürdürmek istiyorlar. Cagliari’den üst üste galibiyetler. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan galip çıkmayı başaran konuk ekip, İtalya Kupası’nda ise tur atlamayı başardı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Claudio Ranieri’nin öğrencileri, son 2 haftada Frosinone ve Cagliari karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle, düşme potasından kurtulmayı başardı. Galibiyetlerine İtalya Kupası 2. Tur kapsamında devam eden konuk ekip, Udinese engelini geçerek adını 3. Tur’a yazdırdı. Son 3 maçını kazanan konuk ekip, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyet arayacak. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Cagliari, son haftaların en formda takımlarından birine karşı galibiyet arayacak. Konuk ekipte karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, son 6 maçta mağlubiyete yer vermezken, son 4 haftada üst üste galibiyetler aldı. Lider ile puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başaran JUVE, kazanmaya iç sahada Cagliari’ye karşı devam edecektir.

Monza – Torino: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 12. hafta heyecanı yaşanırken, 11 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan mücadelede, Monza ile Torino karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Monza, 16 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, Roma mağlubiyeti ve Udinese beraberliklerinin ardından, geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıktı. Deplasmanda harika bir sınav veren Monza, iç sahada namağlup bir performans ortaya koydu. Evinde çıktığı 5 maçı 2 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Ligin orta sıralarında yer alan ev sahibi, 11 maçta 12 gol atıp, kalesinde ise 10 gole izin verdi. Bu hafta sahasında Torino’yu konuk edecek olan Monza, milli ara öncesinde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sassuolo karşısında 2-1’lik iç saha galibiyetine imza atan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başardı ve rahat bir konumda yer aldı. Ivan Juric’in öğrencileri, son 2 haftalık fikstürde Lecce ve Sassuolo’ya karşı kazandı. 5 maç boyunca yaşanan puan kayıplarıyla tehlike hattına yaklaşan Torino, son haftalardaki etkisiyle 12. sıraya kadar yükseldi. Konuk kip bu sezon henüz üst üste 3. maçtan galibiyetle çıkmayı başaramadı. Milli ara öncesinde bir ilki başarmak isteyen Torino, Monza deplasmanına konuk olacak. 11 haftada rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 13 gole engel olmayı başaramadı. Ligde rahat konumunu korumak isteyen Torino, 3’te 3 yaparak milli araya moralli girmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmeye başlayan Monza ile Torino, milli ara öncesinde kazanmak istiyor. İki takımda yükselen performans grafiğiyle sahaya çıkarken, zorlu 90 dakikada puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.60

Bets10 Bahis Oranı: 7.16