sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 11.10.2023

Almanya Bundesliga’da 11. hafta mücadeleleri sahne alırken, 11 Kasım Cumartesi akşamı oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Bayern Münih – Heidenheim: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; 11 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih sahasında Heidenheim karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da namağlup zirve takibine devam eden Bayern Münih, galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti. Galatasaray deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmesinin ardından, Sarı Kırmızılılara karşı iç sahada 2-1’lik galibiyete imza attılar. Hary Kane 2 golle takımını galibiyete taşırken, Bavyera ekibi üst üste 4 galibiyete imza attı. Sadece devler sahnesinde değil Almanya Bundesliga’da da galibiyetlerine devam eden Tuchel ve öğrencileri, Der Klasikker’de aldığı 4-0’lık Dortmund zaferinin ardından, üst üste 4. lig galibiyetine imza attı. İlk 10 haftayı ise 8 galibiyet, 2 berberlikle geride bıraktıklarını söyleyelim. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Bayern Münih, iki kulvarda birden sergilediği performansla güven vermeye devam ediyor. Ligde son 2 haftada tam 12 gole imza atan ev sahibi, Kane önderliğinde harika bir hücum performansı sergilemeye devam ediyor. Heidenheim, Almanya Bundesliga’da 10. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer alıyor. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Frank Schmidt ve öğrencileri, Stuttgart karşısında 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. 3 maçtır mağlubiyetlerden kurtulamayan Heidenheim, ligin iddialı takımlarından Stuttgart karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. 10. hafta sona erdiğinde 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başarabilen Heidenheim, ligin 13. sırasında yer aldı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 4’e yükseltmeyi başaran konuk ekip, zorlu Bayern Münih deplasmanı öncesinde rahat bir nefes aldı. Deplasmanda sürpriz arayacak olan Heidenheim, çıktığı son 3 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başardı. İlk 10 haftada namağlup performansıyla zirve takibini sürdüren Bayern Münih ile son maçtan galibiyetle çıkarak ligde rahat bir konuma gelen Heidenheim karşı karşıya gelecek. Son maçlarından galip çıkmayı başaran tarafların 3 puan mücadelesinde, iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

Stuttgart – Borussia Dortmund: MS 2, 2.21 (iddaa) – 2.56 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 11 Kasım Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftanın en iyi performanslarından birine imza atan Stuttgart, 9 resmi maçta 15 gol, 2 asiste imza atan Serhou Guirassy’nin yokluğunda, mağlubiyetlerden kurtulamadı. İlk 8 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Stuttgart, son 2 haftada ise üst üste mağlubiyetle aldılar. Son 2 haftada önce Hoffenheim ardından Heidenheim karşısında mağlubiyetler yaşayan Stuttgart, bu sezon ilk kez üst üste 2 maçtan mağlup ayrıldı. Sevindirici haber yıldız golcü Serhou Guirassy’den gelirken, golcüsüne geri kavuşacak olan ev sahibi, ligde galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Lider ile arasında 7 puan bulunan ve ligin 3 sırasında yer alan Stuttgart, 10 maçta rakip fileleri tam 27 kez havalandırmayı başardı. Almanya Bundesliga’da haftayı Der Klassiker hezimetiyle noktalayan Borussia Dortmund, teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Almanya Bundesliga’da ilk 9 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Sarı Siyahlılar, 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan toplamayı başardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 4-0’lık Bayern Münih hezimetiyle noktalayan Edin Terzic’in öğrencileri, devler sahnesinde Newcastle United’a karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete ima attılar. Son 2 maçta Newcastle United’a karşı üst üste galibiyetler alan Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde 4 maçtan 7 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu. Milli ara öncesinde Stuttgart deplasmanına konuk olacak olan Dortmund, ligde galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Terzic ve öğrencilerinin lider ile arasında 7 puan fark bulunduğunu belirtelim. Zirve takibini bırakmayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinden moralli dönen Dortmund, 9 maç sonra gelen Der Klassiker hezimetini unutturmayı başaracak ve zorlu Stuttgart deplasmanından 3 puanla çıkarak, zirve takibine devam edecektir.

Darmstadt 98 – Mainz 05: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 11 Kasım Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga 11. hafta mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından saat 17:30’da naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bochum karşısın çıkan Darmstadt 98, mağlubiyetlerine devam etti. Son 3 haftadan puan çıkarmayı başaramayan ev sahibi, Leipzig, Bayern Münih ve Bochum karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 3 haftada kalesini tam 13 gole kapatamayan Darmstadt 98, rakip fileleri ise 2 kez havalandırabildi. Almanya Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanan ev sahibi, ilk 10 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Torsten Lieberknecht ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark var. Tehlike hattından kurtulmak isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Mağlup olması halinde milli araya küme düşme hattının içerisinde girecek olan Darmstadt 98’d hedef galibiyet. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Mainz 05, geçtiğimiz hafta aldığı sürpriz galibiyetle dikkat çekti. Bo Svensson yönetiminde ilk 9 haftada puan kayıplarından kurtulamayan konuk ekipte, teknik adamın performansı eleştirilere neden olurken, Leipzig karşısında sergilenen futbol ve alınan galibiyetle birlikte, hem takım hem de teknik adam rahat bir nefes aldı. İlk 9 haftayı 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Mainz 05, sezonun ilk galibiyetini 10. haftada aldı. Düşme hattından henüz kurtulmayı başaramayan konuk ekip, hala Köln’ün ardından ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. 10 maç sonunda kalesinde 24 gole engel olmayı başaramayan Mainz 05, rakip fileleri ise 11 kez havalandırabildi. Galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’da sezonun ilk galibiyetini alan Mainz 05, harika bir galibiyete imza attı. Leipzig karşısında haftayı 3 puanla kapatan ve toparlanmak adına umutlanan konuk ekip, kazanmaya Darmstadt 98 karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 7.80

Bets10 Bahis Oranı: 12.03