Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Samsunspor Bahi Tahmini 12.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Samsunspor deplasmanda, Pendikspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Pendikspor ile Samsunspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Pendikspor galibiyetine 2.99, beraberlik tercihine 3.57, Samsunspor galibiyetine ise 2.46 verildiğini görüyoruz.

Pendikspor’dan 4 Gollü Galibiyet

Pendikspor Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet aldı. İstanbulspor deplasmanına konuk olan Ivo Vieira’nın öğrencileri karşılaşmayı 4-2 kazandı. Süper Lig’de son 3 maçta 2. galibiyetini alan Pendikspor alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanında alınan galibiyette Welliton’un payı büyüktü. Brezilyalı savunmacı attığı 2 golle Pendikspor’a 3 puanı getiren isimlerin başındaydı. Düşme hattında yer alan Pendikspor bu hafta Samsunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Pendikspor’da Emeka Eze ve Emra Taşdemir’in sakatlıkları bulunuyor.

Samsunspor Çıkışa Geçti

Samsunspor Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Hatayspor’u konuk eden Kırmızı Beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve bu sezon Süper Lig’de ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Hafta içi ide erteleme maçında konuk ettikleri İstanbulspor’u 2-1 mağlup eden Markus Gisdol’un ekibinde moraller yerinde. Süper Lig’de 19. sıraya yükselen Samsunspor bu hafta Pendikspor karşısında da galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Samsunspor’da Taylan Antalyalı’nın sakatlığı devam ediyor.

Pendikspor – Samsunspor Maç Bilgileri

Pendikspor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Pendikspor’da Emeka Eze ve Emra Taşdemir’in sakatlıkları bulunuyor. Samsunspor’da Taylan Antalyalı’nın sakatlığı devam ediyor.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Pendikspor geçen haftayı galibiyet ile geçti. Konuk olduğu İstanbulspor deplasmanında 4-2 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. Süper Lig’de 2. Galibiyetini alan Pendikspor bu hafta Samsunspor’u konuk edecek. Samsunspor ise geçen hafta Hatayspor’u ardından ie hafta içi erteleme maçında İstanbulspor’u 2-1’lik skorlar ile geçti. Üst üste 2 galibiyet alan Samsunspor moralli. İstanbul’da bol gollü bir maç beklentim var. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Samsunspor’un 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Pendikspor deplasmanında 1-0 kaybettiler.