Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Başakşehir İddaa Tahmini 12.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Başakşehir deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

BeşiktaşBaşakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.69, beraberlik 4.15, Başakşehir kazanır ise 5.37 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Beşiktaş Düşüşünü Sürdürüyor

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından puansız döndü. Rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Siyah Beyazlılar, ikinci yarıda Antalyaspor’un dirençli futboluna karşı koyamadı ve mücadeleyi 3-2 kaybetti. Hafta içi de Vodafone Park’da Bodo Glimt’i konuk eden Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup oldu ve gruptan çıkma umutlarını yitirdi. Kalan 2 maçı kazanslar dahi gruptan çıkamayacaklar. Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta takımın başına Rıza Çalımbay’ın getirilmesi bekleniyor. Bu hafta sonu Süper Lig’de Başakşehir’i konuk edecek Beşiktaş’ta Omar Colley, Rachid Ghezzal ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir Sürpriz Peşinde

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü ile yenişemedi. 6 golün atıldığı maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. Üstelik Başakşehir’in mücadelede 3 kez geriye düşmesine rağmen 1 puan almayı başardığını da belirtelim. Çağdaş Atan yönetiminde bu sezon 2 galibiyeti bulunan Başakşehir Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta sonu ise Vodafone Park’da Beşiktaş’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş – Başakşehir Maç Bilgileri

Beşiktaş – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Omar Colley, Rachid Ghezzal ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları devam ediyor. Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Eric Baily, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Başakşehir'in İlk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Beşiktaş hafta içi Bodo Glimt karşısında yine kazanamadı. Vodafone Park’da rakibine 2-1 kaybettiler. Bu yenilginin ardından gruptan çıkma şansları da kalmadı. Süper Lig’de ise geçen hafta Antalyaspor’a 3-2 kaybeden Beşiktaş yokları oynuyor. Burak Yılmaz ile de yollar ayrıldı. Başakşehir ise geçen hafta Ankaragücü karşısında 3-3 berabere kaldı. 3 kez geriye düştükleri maçta 1 puan almayı başardılar. Vodafone Park’da gollü bir maç beklentim var. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş yeni hocası Rıza Çalımbay önderliğinde kazandı. Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.