İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Torino Maç Tahmini 11.10.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 12. hafta heyecanı yaşanırken, 11 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan mücadelede, Monza ile Torino karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Rexbet, 9. sıradaki Monza kazanır seçeneğine 2.55, beraberliğe 3.20, 12. sıradaki Torino kazanır seçeneğine ise 2.98 oran belirlemiş durumda.

Monza İç Sahada Namağlup

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Monza, 16 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, Roma mağlubiyeti ve Udinese beraberliklerinin ardından, geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıktı. Deplasmanda harika bir sınav veren Monza, iç sahada namağlup bir performans ortaya koydu. Evinde çıktığı 5 maçı 2 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Ligin orta sıralarında yer alan ev sahibi, 11 maçta 12 gol atıp, kalesinde ise 10 gole izin verdi. Bu hafta sahasında Torino’yu konuk edecek olan Monza, milli ara öncesinde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Torino Rahat Konuma Geçti

Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sassuolo karşısında 2-1’lik iç saha galibiyetine imza atan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başardı ve rahat bir konumda yer aldı. Ivan Juric’in öğrencileri, son 2 haftalık fikstürde Lecce ve Sassuolo’ya karşı kazandı. 5 maç boyunca yaşanan puan kayıplarıyla tehlike hattına yaklaşan Torino, son haftalardaki etkisiyle 12. sıraya kadar yükseldi. Konuk kip bu sezon henüz üst üste 3. maçtan galibiyetle çıkmayı başaramadı. Milli ara öncesinde bir ilki başarmak isteyen Torino, Monza deplasmanına konuk olacak. 11 haftada rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 13 gole engel olmayı başaramadı. Ligde rahat konumunu korumak isteyen Torino, 3’te 3 yaparak milli araya moralli girmek istiyor.

Monza – Torino Maç Bilgileri

Monza – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da Papu Gomez’in kart cezası bulunuyor. Izzo ve Caprari’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde ise Brandon Soppy, Samuele Ricci ve Perr Schuurs’un sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Saba Sazonov, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Antonio Sanabria, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmeye başlayan Monza ile Torino, milli ara öncesinde kazanmak istiyor. İki takımda yükselen performans grafiğiyle sahaya çıkarken, zorlu 90 dakikada puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza ve Torino birbirlerine üstünlük şansı vermedi. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, sergilediği hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.