Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Hoffenheim Maç Tahmini 11.10.2023

11 Kasım Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Augsburg galibiyetine 2.61, beraberliğe 3.73, Hoffenheim galibiyetine ise 2.56 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.42, KGYOK 2.80 oran kazandırıyor.

Augsburg 3 Haftadır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Köln deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Augsburg, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, 3 hafta önce teknik adam değişikliğine giderek, göreve Jess Thorup’u getirdi. Yeni hocasıyla bu sezon bir ilki başaran ev sahibi, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Heidenheim ve Wolfsburg karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, Köln deplasmanında seriyi 1 puanla sürdürmeyi başardılar. Son 3 haftada rakip filelere tam 9 gol gönderen Augsburg, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, Almanya Bundesliga sahnesinde yeni hocasıyla kolay kolay maç kaybetmiyor.

Hoffenheim Dış Sahada Güven Veriyor

Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftaya dış saha performansıyla damga vuran Hoffenheim, iç saha mağlubiyetlerinden ise kurtulamadı. Marco John, Robert Skov, Pavel Kaderabek, Mergim Berisha ve Florian Grillitsch yokluğunda Augsburg deplasmanına konuk olacak olan Hoffenheim, deplasmanda çıktığı 5 maçın tamamından galip ayrıldı. İç sahada ise 5 maçtan 4 mağlubiyet, 1 galibiyet aldıklarını belirtelim. Son olarak geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Bu sezon çıktığı 10 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Hoffenheim, milli ara öncesi dış sahadaki galibiyet serisine Augsburg karşısında devam etmek istiyor. 18 puanla 6. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor.

Augsburg – Hoffenheim Maç Bilgileri

Augsburg – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Raphael Framberger ve Arne Maier’in sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim cephesinde ise Marco John, Robert Skov, Pavel Kaderabek, Mergim Berisha ve Florian Grillitsch’in sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Finn Ole Becker, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftanın en iyi dış saha performansıyla karşımıza çıkan Hoffenheim, 5 maçın tamamından galip ayrıldı. Konuk ekibin harika deplasman performansını, Augsburg karşısında galibiyetle sürdüreceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.61

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, sahadan kazanan çıkmadı. Hoffenheim ilk yarıda rakibine karşı üstünlük sağlamayı başarsa da, skoru koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.