Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 12.11.2023

Trendyol Süper Lig’de liderliği kaybeden Fenerbahçe bu hafta deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 3.71, beraberlik 4.14, Fenerbahçe kazanır ise 1.96 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Fenerbahçe’nin maçı kazanmasına 20.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !

Adana Demirspor İç Sahada Etkili

Adana Demirspor geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sivasspor deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor’un şanslı olduğunu belirtelim. Sivasspor maçın baştan sona dek hakimiydi ama son vuruşlarda çok etkisiz kaldılar. Buna rağmen Adana Demirspor haftayı 1 puan ile geçti. Patrick Kluivert’ın ekibinin bu sezon Süper Lig’de iç sahada bileği bükülmüyor. Süper Lig’de taraftarı önünde şimdiye kadar 6 maç oynayan Adana Demirspor bu maçların tamamını kazandı. Bu hafta ise Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe’de Moraller Bozuk

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılan Sarı Lacivertliler bu sezon Süper Lig’de ilk mağlubiyetini yaşadı. Öte yandan bu mağlubiyet ile birlikte liderliği de ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdılar. Hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Ludogorets karşısında da etkisiz olan Fenerbahçe rakibine 2-0 mağlup oldu. Son 2 resmi maçını kaybeden Fenerbahçe’de moraller bozuk. Yaşanan sakatlıklar Fenerbahçe’yi olumsuz yönde etkiledi ama bu hafta kazanmaktan başka çareleri yok. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Alexander Djiku, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Luan Peres ve Lincoln sakat. İsmail Yüksek ise kart cezalısı.

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Alexander Djiku, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Luan Peres ve Lincoln sakat. İsmail Yüksek ise kart cezalısı.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Dorukhan Toköz, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, Fred, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’un bu sezon Süper Lig’de oynadığı tüm iç saha maçlarını kazandığını belirtelim. 2 hafta önce bu sahada Konyaspor’u 3 golle geçtiler. İç sahada üst üste 6 maçtır kazanan bir Adana Demirspor var. Fenerbahçe geçen hafta Kadıköy’de aldığı Trabzonspor mağlubiyet ile liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Sezonun ilk yenilgisini alan Fenerbahçe’nin 19 maçlık galibiyet serisi sona ermişti. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Ludogorets deplasmanında 2-0 kaybettiler. Fenerbahçe’nin toparlanması gerekiyor. Adana Demirspor deplasmanında kazanmaktan başka düşünceleri yok. Fenerbahçe kalitesiyle bu maçta 3 puanı alır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Haftanın önemli maçında gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.