İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Alaves İddaa Tahmini 12.11.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Barcelona evinde, Alaves karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Barcelona ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.28, beraberlik 5.80, Alaves kazanır ise 11.50 olarak açıklanmış.  

Barcelona Tek Golle Kazandı

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk oldu. Rakibi karşısında 90+3’de buldukları golle 1-0 kazandılar ve önemli bir 3 puan elde ettiler. Real Madrid ve Atletico Madrid’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Barcelona zirve takibini devam ettirdi. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile karşılaşan Xavi’nin öğrencileri rakibine 1-0 kaybetti. Grupta ilk yenilgilerini aldılar ama hala lider konumdalar. Barcelona bu hafta La Liga’da Alaves’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Gavi kart cezalısı. Sergi Roberto’nun ise sakatlığı sürüyor.

Alaves Evinde Kazandı

Alaves La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mendizorrotza’da konuk ettikleri Almeria’yı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da aylar sonra kazanan Luis Garcia’nın ekibi 7 maçlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Puanını 12’ye yükselten Alaves, düşme hattının 3 puan üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise Barcelona’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Barcelona – Alaves Maç Bilgileri

Barcelona – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi kart cezalısı. Sergi Roberto’nun ise sakatlığı sürüyor. Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Barcelona geçen hafta konuk olduğu Real Sociedad deplasmanından 3 puan ile döndü. Zorlandıkları maçta Araujo’nun 90+3’de attığı golle 1-0 kazandılar. Liderlik umutlarını sürdüren Barcelona bu hafta Alaves’i konuk edecek. Alaves ise geçen hafta konuk ettiği Almeria karşısında 3 puanı tek golle aldı. Rakibini 1-0 mağlup ederek moral buldular ama bu hafta Barcelona deplasmanında işleri zor. Xavi’nin ekibi farklı kazanarak haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Betelli Oranı: H1, Oran 1.73

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona maçın ilk dakikasında geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve zirve takibini devam ettirdi.