İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Real Betis İddaa Tahmini 12.11.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Endülüs derbisinde Real Betis deplasmanda, Sevilla’ya konuk olacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.12, beraberlik 3.55, Real Betis kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Sevilla 5 Maçtır Kazanamıyor

Sevilla son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Diego Alonso’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Celta Vigo deplasmanında da puan kaybı yaşadı. Balaidos’da konuk oldukları rakibi ile 1-1 berabere kalan Sevilla’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Diego Alonso yönetiminde çıktıkları 3 lig maçında ise 3 puan toplayabildiler. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’a 2-0 kaybeden Sevilla’nın gruptan çıkma umutları iyice azaldı. Bu hafta Endülüs derbisinde Real Betis ile karşılaşacak Sevilla’da Orjan Nyland’ın sakatlığı devam ediyor.

Real Betis Kaybetmiyor

Real Betis’in La Liga’da ilk 4 umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Mallorca’yı konuk eden Real Betis karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Manuel Pellegrini’nin öğrencileri hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Aris Limassol karşısında da 4-1 kazanarak grupta çıkma umutlarını devam ettirdi. Endülüs derbisinde bu hafta Sevilla’ya konuk olacak Real Betis maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Marc Bartra’nın sakatlıkları sürüyor.

Sevilla – Real Betis Maç Bilgileri

Sevilla – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Orjan Nyland’ın sakatlığı devam ediyor. Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Marc Bartra’nın sakatlıkları sürüyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Sevilla’nın La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Sevilla geçen hafta Celta Vigo deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Diego Alonso’nun göreve geldiğinden beri 3 La Liga maçında da berabere kaldılar. Real Betis ise geçen hafta Mallorca’yı rahat geçti. Rakibini 2-0 mağlup ettiler ve La Liga’da yenilmezlik serileri 7 maça çıktı. Real Betis derbinin favorisi ama Sevilla son haftalarda kolay skor üretiyor. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla yine berabere kaldı. Endülüs derbisinde karşı karşıya geldikleri Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar.