İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Villarreal İddaa Tahmini 12.11.2023

İspanya La Liga’da 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Atletico Madrid iç sahada, Villarreal’i konuk ediyor. Zorlu karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Atletico Madrid ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.37, beraberlik 5.30, Villarreal kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Deplasmanda Kaybetti

Atletico Madrid La Liga’da geçtiğimiz hafta sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Atletico Madrid, Real Madrid’in puan kaybettiği haftada şansını iyi kullanamadı. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Celtic’i 6-0 mağlup eden Diego Simeone’nin öğrencileri grupta liderliğe yükseldi. Bu hafta sonu La Liga’da Villarreal’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Atletico Madrid’de Memphis Depay, Vitolo ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları sürüyor.

Villarreal Alt Sıralarda

Villarreal 2 hafta önce Granada deplasmanında 3-2 kazanarak moral bulmuştu. Geçen hafta La Ceramica’da konuk ettikleri Athletic Bilbao’ya 3-2 kaybettiler. Pacheta göreve geldikten sonra Villarreal’in aldığı sonuçlar yine taraftarı memnun etmiyor. La Liga’da son 5 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Villarreal’de moraller bozuk. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Haifa deplasmanında 2-1 kazanarak moral bulan Villarreal’in bu hafta Wanda Metropolitano’da işi pek kolay gözükmüyor. Maç öncesinde Villarreal’de Deniz Suarez ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid – Villarreal Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Memphis Depay, Vitolo ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları sürüyor. Villarreal’de Deniz Suarez ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Atletico Madrid La Liga’da geçen haftayı puansız geçti. Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas’a 2-1 mağlup oldular. 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Atletico Madrid’de moraller bozuk. Villarreal ise geçen hafta Athletic Bilbao’ya iç sahada 3-2 kaybetti. İlk yarım saatlik dilimde 3 gol yediler. Pacheta için işler yolunda gitmiyor. Villarreal bu sezon çok formsuz. Atletico Madrid rahat bir galibiyet alarak 3 puanı kapar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid haftayı galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’i 3-1 mağlup ederek milli araya moralli girdiler.