İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Brentford İddaa Tahmini 12.11.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü bülteni yoğun. Brentford deplasmanda, Liverpool’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool bugün Brentford karşısında maçın net favorisi. Hovarda oranlarını ele alırsak ev sahibi Liverpool galibiyetine 1.45, beraberlik tercihine 5.00, Brentford galibiyetine 7.00 oran veriyor. 

Liverpool 2 Puan Bıraktı

Liverpool Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Luton Town deplasmanında 2 puan bıraktı. Rahat kazanmaları beklenen maçta 1 puanı zor kurtardılar. Kenilworth Road’da rakibi ile 1-1 berabere kalan Liverpool, son 5 haftada 3. kez puan kaybı yaşadı. Jurgen Klopp’un öğrencileri hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Toulouse deplasmanında 3-2 kaybetti. O maçta Liverpool’un rotasyona gittiğini de belirtelim. Jurgen Klopp’un öğrencileri bu hafta Premier Lig’de Brentford ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Andrew Robertson sakat. James Mac Allister ise kart cezalısı.

Brentford 3 Maçtır Kazanıyor

Brentford Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada West Ham’ı konuk eden Brentford karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. İyi bir performans ortaya koyan Brentford’un haklı bir galibiyet aldığını belirtelim. Premier Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Thomas Frank’ın ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Anfield’da Liverpool’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Ivan Toney’in cezası devam ediyor. Rico Henry, Mikkel Damsgaard ve Kevin Schade ise sakat.

Liverpool – Brentford Maç Bilgileri

Liverpool – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Andrew Robertson sakat. James Mac Allister ise kart cezalısı. Brentford’da Ivan Toney’in cezası devam ediyor. Rico Henry, Mikkel Damsgaard ve Kevin Schade ise sakat.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

İddaa Tahmini

Liverpool geçen hafta konuk olduğu Luton Town deplasmanında 2 puan bıraktı. Kenilworth Road’da 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de bu hafta ise Anfield’da Brentford’u ağırlayacaklar. Brentford ise geçen hafta West Ham engelini 3-2 ile geçti. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Thomas Frank’ın ekibinde moraller yerinde. Liverpool’un galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta Anfield’da konuk edecekleri Brentford karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool zorlanmadı. Anfield’da konuk ettikleri Brentford’u 3-0 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.