İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Fulham Bahis Tahmini 12.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Fulham deplasmanda, Aston Villa’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından izlenebilecek.

Aston Villa ile Fulham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.30, Fulham galibiyetinin ise 5.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Aston Villa Beklentileri Karşılayamadı

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir yenilgi aldı. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’a 2-0 mağlup oldular. Premier Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Unai Emery’nin öğrencileri bu hafta sonu Villa Park’da Fulham’ı konuk edecek. Premier Lig’de üst sıra takibini sürdüren Aston Villa bu hafta rakibi karşısında maçın favorisi. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde AZ Alkmaar engelini 2-1 ile geçen Aston Villa gruptan çıkma umutlarını devam ettirdi. Fulham maçı öncesinde Aston Villa’da Emiliano Buendia ve Tyrone Mings’in sakatlıkları devam ediyor.

Fulham’da Puan Kayıpları

Fulham Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Craven Cottage’de konuk ettikleri Manchester United’a 1-0 kaybettiler. Maçın uzatma dakikalarında Bruno Fernandes’in golüne engel olamayan Marco Silva’nın ekibi haftayı puansız kapattı. Premier Lig’de son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Fulham alt sıralarda doğru gerilemeye devam ediyor. Bu hafta Villa Park’da konuk olacakları Aston Villa karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Fulham’da Issa Diop ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa – Fulham Maç Bilgileri

Aston Villa – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Emiliano Buendia ve Tyrone Mings’in sakatlıkları devam ediyor. Fulham’da Issa Diop ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Aston Villa geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanında puan alamadı. Mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşayan Aston Villa bu hafta Fulham’ı ağırlayacak. Fulham ise geçen hafa Craven Cottage’de konuk ettiği Manchester United’a 1-0 kaybetti. 90+1’de yedikleri golle haftayı puansız geçtiler. Aston Villa maçın net favorisi. Fulham son dönemde hiç güven vermiyor. Aston Villa bugün kazanır ve Nottingham Forest mağlubiyetini unutturur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham’da puan kayıpları devam etti. Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa’ya 3-1 kaybettiler.