İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Manchester City İddaa Tahmini 12.11.2023

İngiltere Premier Lig’de lider konumda yer alan Manchester City deplasmandaki Chelsea’ye konuk oluyor. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Chelsea ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 4.65, beraberlik 3.85, Manchester City kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Chelsea Derbide Gülen Taraf

Chelsea Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Londra derbisinde Tottenham’a konuk olan Maviler karşılaşmadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Tabii Tottenham’ın maçta 9 kişi kaldığını ve son yarım saatlik dilimde 1 kişi eksik oynadığını da belirtelim. Nicolas Jackson’ın arka arkaya golleriyle farka giyen Pochettino’nun öğrencileri bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de lider Manchester City’i konuk edecek. Chelsea’nin bu sezon taraftarı önünde Premier Lig’de sadece 1 galibiyeti var. Manchester City karşısında işleri bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James, Wesley Fofana ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City’den 6 Golü Galibiyet

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı yine galibiyet ile kapattı. Etihad’da konuk ettikleri Bournemouth’u 6-1 mağlup etmeyi başardılar. Jeremy Doku önderliğinde rahat bir 3 puan alan Pep Guardiola’nın ekibi Premier Lig’in yeni lideri oldu. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’u konuk eden Manchester City karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve gruptan çıkmayı bitime 2 maç kala garantiledi. Manchester City bu hafta konuk olacağı Chelsea deplasmanında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Sergi Gomez ve Kevin De Bruyne sakat olan isimler.

Chelsea – Manchester City Maç Bilgileri

Chelsea – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Reece James, Wesley Fofana ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Sergi Gomez ve Kevin De Bruyne sakat olan isimler.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Chelsea geçen hata konuk olduğu Tottenham deplasmanından 4-1’lik galibiyet ile döndü. Londra derbisinde 1-0 geriye düşen Chelsea, rakibinin 9 kişi kalmasıyla ikinci yarıda Nicolas Jackson ile üst üste goller bularak galibiyeti kaptı. Bu hafta ise Manchester City’i konuk edecekler. Manchester City geçen hafta Bournemouth’u 6-1 ile geçti. Doku önderliğinde farklı kazandılar ve Premier Lig’de liderliğe yükseldiler. Her iki takımda skor anlamında üretken. Bol gollü bir 90 dakika izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir 90 dakika izledik. Chelsea son dakikada beraberliği kurtardı. Stamford Bridge’de oynanan mücadele 4-4 sona erdi.