İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Bologna Maç Tahmini 12.11.2023

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Bologna karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Fiorentina galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.45, Bologna galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Fiorentina Lige Galibiyetle Dönüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Geride bıraktığımız sezon hem İtalya Kupası hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğu finallerde kaybeden Fiorentina, yeni sezona ise iyi bir giriş yaparken, son haftalarda düşüşe geçti. Empoli, Lazio ve Juventus karşısında skor dahi üretemeden mağlup olan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, hücum hattında bir türlü etkili olmayı başaramadı. 10 maçtan 17 puan toplayabilen ve 8. sırada yer alan ev sahibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 2 haftadır kazanıyor. Cukaricki’ye karşı iç sahada alınan 6-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Cukaricki deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardılar. Ligde galibiyetlerine geri dönmek isteyen Fiorentina, bu hafta Bologna karşısında 3 puan arayacak.

Bologna’da Mağlubiyete Yer Yok

Geçtiğimiz hafta ç sahada konuk ettiği Lazio karşısında Lewis Ferguson’un attığı tek golle 3 puana uzanan Bologna, yenilmezlik serisini tam 10 haftaya çıkardı. Thiago Motta ve öğrencileri, son 10 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 6 beraberlikle 18 puan toplamayı başarırken, 6. sırada kendisine yer buldu. Konuk ekibi bu sezon şuana kadar mağlup edebilen tek takım ligin ilk haftasında Milan oldu. İç sahada 3 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, deplasmanda bu sezon çıktığı 5 maçtan ise beraberliklerle ayrıldı. Kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başaran Bologna, yenilmezlik serisini Fiorentina deplasmanında sürdürmek istiyor. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna’yı bu sezon mağlup etmek zor.

Fiorentina – Bologna Maç Bilgileri

Fiorentina – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Gaetano Castrovilli, Dodo ve Kayode’nin sakatlıkları devam ediyor. Bologna’da ise Oussama El Azzouzi ve Adama Soumaoro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Nikola Milenkovic, Jonathan Ikone, Nicolas Gonzalez, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Riccardo Orsolini, Joshua Zirkzee.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, üst sıraları bırakmak istemeyen Fiorentina ile Bologna kozlarını paylaşacak. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan tarafların, milli ara öncesinde çıkacağı 90 dakikada, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrıldı. Ev sahibi 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, rakibi Bologna’ya ise 1 gol şansı tanıdı. Kazananları tebrik ederiz.