sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.11.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 11. hafta heyecanı yaşanırken, 12 Kasım Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Bayer Leverkusen – Union Berlin: H1, 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 11. hafta heyecanı devam ederken, lider Bayer Leverkusen sahasında Union Berlin’i konuk edecek. 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Hem Almanya Bundesliga hem de Avrupa’da şuana kadar Bayer Leeverkusen rüzgarı esiyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’dna tüm maçlarını kazanan Xabi Alonso’nun öğrencileri, 4 maçta rakip fileleri tam 12 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Gruptan çıkmayı garantileyen ve bitime 2 hafta kala en yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer alan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise ilk 10 haftayı 9 galibiyet, 1 beraberlikle tamamladı. Liderlik ipini göğüslemeyi başaran ev sahibi, yeni sezonda henüz mağlubiyetle tanışmadı. 30 golle 28 puan toplamayı başaran Bayer Leverkusen, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Ligi adeta domine eden ev sahibi, milli ara öncesi sahasında Union Berlin’i konuk edecek. Sezona yeni transfer Victor Okoh Boniface golleriyle damga vururken, genç golcü 23 maçta 15 gol, 11 asiste imza atarak, sezon başında kariyer rekorunu kırdı. Almanya Bundesliga’da son 8 hafta mağlubiyetlerden kurtulamayan Unino Berlin, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Urs Fischer geçen sezon Almanya’da yılın teknik adamı seçilirken, konuk ekip sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle kapatmıştı. Yeni sezonda etkisine kaldığı yerden devam eden Union Berlin, Bundesliga sahnesinde ilk 2 hafta Mainz 05 ve Darmstadt 98’e karşı 4-1’lik galibiyetler aldı. Etkisine tam gaz devam etmesini beklediğimiz konuk ekip, Darmstadt 98 galibiyetinin ardından bir daha maç kazanamadı. Son 12 maçta puan kayıplarına engel olamayan Union Berlin, ligde 8 maçtır mağlup olurken, devler sahnesinde ise ilk 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle noktaladı. Teknik adamın takımdaki kredisi azalırken, milli ara öncesi galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, ligin Play Out hattında yer alıyor. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. İki kulvarda birden tarihi bir performans ortaya koyan Bayer Leverkusen, iç sahada Union Berlin engelini zorlanmadan geçecektir.

Leipzig – Freiburg: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Leipzig evinde Freiburg’u konuk edecek. 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlayan Almanya Bundesliga 11. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da haftayı mağlubiyetle kapatan Leipzig, teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Mainz 05 deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, 8 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Marco Rose ve öğrencileri, 10 haftada 2. mağlubiyetini yaşadı. Liderin 8 puan gerisinde, 5. sırada yer alan Leipzig, iç sahada ise namağlup bir performans sergiledi ve maç kaybetmedi. Ligde zirve takibine devam eden ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise haftayı Kızılyıldız deplasmanında 2-1’lik galibiyetle noktalarken, bitime 2 hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi. Son 2 hafta Manchester City ile birlikte liderlik mücadelesi verecekler. İki kulvarda birden bu sezon şuana kadar iyi performanslar sergilemeyi başaran Leipzig, lige son derece moralli dönüyor. İç sahada Feiburg’a karşı galibiyet arayacaklar. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta düşüş geçen Freiburg, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Bayer Leverkusen mağlubiyeti ve Gladabach beraberlikleriyle son 2 haftada 5puan kaybı yaşayan konuk ekip, ligde 14 puanla 8. sıraya kadar geriledi. 10 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktıklarını belirtelim. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda ise 4 haftadan 9 puan topladı ve West Ham ile birlikte liderlik koltuğunu paylaştı. Ligde henüz beklediği etkiyi göstermeyi başaramayan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son derece iyi bir sezon geçiriyor. Ligde milli ara öncesi Leipzig deplasmanına konuk olacak olan Freiburg, kötü gidişata son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’da yenilmezlik serisini kaybeden Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledi. Yeniden lige odaklanan Leipzig, Almanya Bundesliga’da haftayı Freiburg galibiyetiyle noktalayacak ve zirve takibini bırakmayacaktır.

Werder Bremen – Frankfurt: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 11. hafta heyecanı 12 Kasım Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadelede, Werder Bremen ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Werder Bremen, Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı ve 10 puanla kendisine ligin 12. sırasında yer buldu. Düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan Ole Werner’in öğrencileri, son haftalarda gösterdiği iyi performanslarla düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. Union Berlin’e karşı iç sahada alınan 2-0’lık galibiyetle, 3 maç sonra ligde kazanan Werder Bremen, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Wolfsurg deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. İlk yarıda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü korumayı başaramayan Werder Bremen, ikinci yarıda ise 2-1 geriden gelerek skoru eşitlemeyi başardı. 10 maçta rakip fileleri 16 kez havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Frankfurt, sadece Wolfsburg deplasmanında mağlup oldu. Son 4 haftada maç kaybetmeyen konuk ekip, 3 galibiyet, 1 beraberlikle yükselişe geçti ve kendisine 7. sırada yer buldu. Son olarak Union Berlin karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza attılar. Son 4 maçta 11 gol bulan Dino Toppmöller’in öğrencileri, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. Ligde gösterdiği yükselişi UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne taşımayı başaran Frankfurt, son 2 haftada HJK Helsinki’ye karşı 6-0 ve 1-0’lık galibiyetler alırken, 4 maç sonunda 9 puana ulaştı. İki kulvarda birden alınan farklı galibiyetleri incelediğimizde hem sonuçlar hem de sergilenen futbol, Frankfurt adına güven veriyor. Konuk ekibin milli ara öncesi Werder Bremen deplasmanında galibiyet arayacağını belirtelim. Frankfurt hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza attı. Ligde 4 hafta önce yükselişe geçen Frankfurt, yükselişine Werder Bremen deplasmanında 3 puanla devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.04

Bets10 Bahis Oranı: 6.06