sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.11.2023

İddaa fikstüründe 12 Kasım Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lazio – Roma: İY 0, 1.75 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Lazio evinde Roma’yı konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak dev derbi, 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi2nde haftayı mağlubiyetle kapatan Lazio, bir kez daha teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Sarri ve öğrencileri, sezon başından beri ligde etkili olmakta zorlanırken, Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği iyi performansla dikkat çekti. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip çıkmayı başaran ev sahibi, Atalanta, Sassuolo ve Fiorentina’ya karşı aldığı galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligde 11 hafta sona erdiğinde 16 puanla 10. sıraya kadar gerileyen Lazio, Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 4 haftadan 7 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Feyenoord’a karşı alınan galibiyetle, gruptan çıkmak adına önemli bir adım attılar. Lige moralli dönen Lazio, bu hafta ezeli rakibi Roma’ya karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Roma, 17 puanla ligin 7. sırasında kendisine yer buldu. Ligin son haftalarında yükselen bir performans grafiğine sahip olan Roma, son 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece lider İnter’e karşı deplasmanda mağlup olan konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada Lecce’ye karşı kazanarak, ligde güven tazeledi. Ligde etkili olmaya başlayan Roma, Avrupa sahnesinde ise düşüşe geçti. Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk 3 haftadan 9 puanla lider çıkan Roma, konuk olduğu Slavia Prag deplasmanından mağlubiyetle dönerek, liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı. Avrupa dönüşü Lazio derbisinde galibiyet arayacak olan Mourinho ve öğrencileri, ligde gösterdiği etkiyi devam ettirmek istiyor.Lige yorgun dönen Lazio ve Roma, derbide galibiyet arayacak. İki takımda iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlandı ve istikrardan uzak kaldı. Derbide hata yapmak istemeyen Lazio ve Roma’nın, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Napoli – Empoli: MS 1 ve KGYOK, 1.56 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 12 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da, Napoli ile Empoli karşı karşıya geliyor. İtalya Serie A Ligi’nin 12. hafta mücadelesini, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde 2 hafta önce harika bir geri dönüşe imza atan Napoli, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı derbiden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda konuk oldukları Salernitana deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönerek, yenilmezlik serisini 3 maça çıkardılar. Son 3 haftadan 7 puan toplayan Rudi Garcia’nın öğrencileri, 21 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Lider ile arasında 7 puan fark bulunan Napoli, milli ara öncesinde seriyi Empoli karşısında sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 4 haftayı 7 puanla geride bıraktı. Union Berlin’e karşı deplasmanda alınan galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Union Berlin ile berabere kaldılar. Grupta 2. sırada yer alan ve en yakın rakibinin 4 puan üzerinde yer alan ev sahibi, Reel Madrid ile birlikte liderlik mücadelesi veriyor. İtalya Serie A Ligi sahnesinde milli ara öncesinde Napoli deplasmanına konuk olacak olan Empoli, ilk 11 haftalık fikstür son erdiğinde, kendisini küme düşme hattının içerisinde yer aldı. Teknik adam değişikliği de konuk ekibin toparlaması için yeterli olmadı. Salernitana ve Fiorentina dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Empoli, geri kalan 9 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 2 haftalık fikstürde üst üste mağlubiyetler yaşayan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, önce iç sahada Atalanta ardından deplasmanda Frosinone’ye karşı kaybetti. 11 maç sonunda rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabilen Empoli, aynı zamanda ligin en kötü hücum performansına sahip. Düşme hattından kurtulmak isteyen konuk ekip, Napoli deplasmanında sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, yeni sezonda zirve takibini bırakmıyor. İki kulvarda birden etkili bir performans ortaya koyan Rudi Garcia ve öğrencileri, ligin en zayıf halkalarından Empoli karşısınd, gol yemeden galibiyete uzanacaktır.

İnter – Frosinone: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati iler 22.45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, İnter ile Frosinone karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde konuk olduğu Salzburg deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Torino, Roma ve Atalanta gibi ezeli rakiplerine karşı galip gelmeyi başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son 3 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkmayı başardı. Grupta Real Sociedad ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan ve namağlup bir performans ortaya koyan İnter, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 11 hafta sona erdiğinde, sadece Sassuolo’ya karşı mağlup oldu. En yakın rakibi Juventus’un 2 puan üzerinde liderliğine devam eden İnter, milli ara öncesinde Frosinone karşısına çıkacak. Ev sahibi galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde lider karşısına çıkacak olan Frosinone, geçtiğimiz hafta Empoli karşısında puan kayıplarına son vermeyi başarırken, 2-1’lik galibiyetle gelen 3 puanın ardından 15 puanla 11. sıraya yükseldiler. Düşme hattıyla puan farkını 7’ye çıkararak, rahat bir nefes alan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, deplasmanda son 4 maçını puan kayıplarıyla geride bıraktı. Deplasmanda galibiyet adına zorlanan Frosinone, 11 hafta sona erdiğinde 4 kez galibiyet yaşadı. Ligin yeni temsilcisi, kalesinde gördüğü 18 gole karşılık, rakip fileleri 17 kez havalandırdı. Son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan konuk ekip, son haftalarda savunma zafiyetleri ve hücum etkisiyle dikkat çekiyor. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde liderlik koltuğunu bırakmayan İnter, üst üste galibiyetlerle dikkat çekiyor. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi dönüşünde Frosinone’ye karşı kalesini gole kapatmakta zorlansa da, sahadan 3 puanla ayrılacaktır. Ev sahibinin kazanacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.54

Bets10 Bahis Oranı: 6.38