sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 12.11.2023

12 Kasım Pazar akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Lens – Marsilya: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 12 Kasım Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de 12. hafta heyecanı yaşanırken, haftanın kapanış mücadelesinde Lens ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır namağlup bir performans ortaya koyan Lens, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi ilk mağlubiyetini aldı. Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Franck Halise ve öğrencileri, son 6 haftada yükselişe geçti. 3 galibiyet, 3 beraberlikle ligin alt sıralarından kurtulmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Lorient deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Ligde yükselişe geçen Lens, bu kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde düşüşe geçti. Grupta ilk mağlubiyetini konuk olduğu PSV deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Haise’nin öğrencileri, ilk 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başarmıştı. Hollanda deplasmanında 10 kişi kalarak mağlup olan Lens, Fransa Ligue 1’de kazanmak istiyor. Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’nden lider dönüyor. Gennaro Gattuso ve öğrencileri, AEK Atina deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, grupta 4 maçta topladığı 8 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Avrupa’da gösterdiği başarıyı Fransa Ligue 1’de gösteremeyen konuk ekip, 10 maçlık fikstürü 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 2 haftada puan kayıplarına engel olamayan Marsilya, Nice deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, Lille ile evinde golsüz berabere kaldı. 2 hafta önce Lyon maçı taraftarların sebep olduğu olaylar nedeniyle ertelenirken, dinlenme fırsatı bulmalarına rağmen kötü gidişata devam ediyorlar. 9. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, henüz deplasmanda maç kazanamadı. Dış sahada çıktığı tüm lig maçlarında puan kaybeden Marsilya, milli ara öncesinde Lille karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de üst sıra takibini sürdüren Lens ve Marsilya, bir türlü aradığı istikrarı ligde bulamadı. Maç kazanmakta zorlanan tarafların milli ara öncesinde karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Rennes – Lyon: MS 1, 1.48 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 12 Kasım Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Lyon kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 19:05’te başlıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nice deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Rennes, son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Ev sahibi son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. PSG, Lorient ve Nice karşısında üst üste mağlubiyetler alan Rennes, sahasında ağırladığı Strasbourg ile berabere kaldı. İlk 7 haftada namağlup bir performans sergileyen Bruno Genesio ve öğrencileri, son 4 haftada ise ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. 4 maçta kalesini 8 gole kapatamayan Rennes, rakip filelere ise 3 gol gönderdi. Ligde yaşadığı zor günlerin yanında, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son 2 haftaya lider giriyorlar. Panathinaikos karşısında üst üste galibiyetler alan ev sahibi, 4 maçtan 9 puan topladı. Bu hafta lgiin en zayıf halkası Lyon’a karşı iç sahada galibiyet arayacaklar. Lyon, 2 hafta önce Marsilya deplasmanına konuk olurken, takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası, derbi ertelendi. Teknik adam Fabio Grosso yaralanırken, ligde zor günler geçiren konuk ekip, bir darbe de saha dışından aldı. Olaylı haftanın ardından Metz’i sahasında konuk eden Lyon, düşme hattını beraber paylaştığı rakibi karşısında puan kayıplarına devam etti. İlk 10 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 4 puanla en alt sıraya demir attı. 5 hafta önce yapılan Fabio Grosso hamlesi, kötü gidişata çare olmadı. Yeni hocasıyla etkisiz futboluna tam gaz devam eden Lyon, 10 maçta kalesini 19 gole kapatamayıp, rakip fileleri ise 8 kez havalandırabildi. Ligin en alt sırasında kurtulmak isteyen konuk ekip, bu hafta Rennes karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta puan kayıplarına engel olamayan Rennes, ligin en zayıf halkası Lyon’u sahasında konuk edecek. Ev sahibinin zor günlerden iç saha galibiyetiyle çıkacağını ve milli araya moralli gireceğini düşünüyoruz.

Lille – Toulouse: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Lille evinde Toulouse’u konuk edecek. 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan Fransa Ligue 1’in 12. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lille, uzun süre önce hem Fransa Ligue 1’de yükselişe geçti hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde liderlik ipini göğüsledi. Fransa Ligue 1’de tam 5 haftadır maç kaybetmeyen Fonseca’nın öğrencileri, 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Zirvenin en yakın takipçilerinden Monaco’ya karşı alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, Marsilya ile deplasmanda golsüz berabere kaldılar. 19 puanla 5. sıraya kadara yükselmeyi başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise ilk 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Seriyi Slovan Bratislava deplasmanından hafta içi aldıkları 1 puanla sürdürmeyi başardılar. Kolay maç kaybetmeyen Lille, milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de zirve takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Le Havre’yi sahasında ağırlayan Toulouse, puan kayıplarına 2-1’lik mağlubiyetle devam etti. Son 4 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 11 haftalık fikstürün ise 9’unda puan kaybetti. Nantes ve Metz dışında hiçbir rakibine üstünlük kuramayan Toulouse, son 4 haftayı 2 puanla geride bıraktı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen konuk ekipte, teknik adam Carles Martinez eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 11 maçta kalesini tam 15 gole kapatamayan Toulouse, rakip fileleri ise 12 kez havalandırabildi. Milli ara öncesi Lille deplasmanında galibiyet arayacak olan Toulouse, 3 puan adına güven vermekten uzakta. Fransa Ligue 1’de 5 maçtır bileği bükülmeyen, Konferans Ligi’nde ise 4 maçtan namağlup çıkmayı başaran Lille, çok formda. Ev sahibi bu iyi seriyi Toulouse karşısında galibiyetle taçlandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.02

Bets10 Bahis Oranı: 4.46