sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 12.11.2023

12 Kasım Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 kapsamında oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladı. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Fiorentina – Bologna: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Bologna karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Geride bıraktığımız sezon hem İtalya Kupası hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğu finallerde kaybeden Fiorentina, yeni sezona ise iyi bir giriş yaparken, son haftalarda düşüşe geçti. Empoli, Lazio ve Juventus karşısında skor dahi üretemeden mağlup olan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, hücum hattında bir türlü etkili olmayı başaramadı. 10 maçtan 17 puan toplayabilen ve 8. sırada yer alan ev sahibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 2 haftadır kazanıyor. Cukaricki’ye karşı iç sahada alınan 6-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Cukaricki deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardılar. Ligde galibiyetlerine geri dönmek isteyen Fiorentina, bu hafta Bologna karşısında 3 puan arayacak. Geçtiğimiz hafta ç sahada konuk ettiği Lazio karşısında Lewis Ferguson’un attığı tek golle 3 puana uzanan Bologna, yenilmezlik serisini tam 10 haftaya çıkardı. Thiago Motta ve öğrencileri, son 10 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 6 beraberlikle 18 puan toplamayı başarırken, 6. sırada kendisine yer buldu. Konuk ekibi bu sezon şuana kadar mağlup edebilen tek takım ligin ilk haftasında Milan oldu. İç sahada 3 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, deplasmanda bu sezon çıktığı 5 maçtan ise beraberliklerle ayrıldı. Kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başaran Bologna, yenilmezlik serisini Fiorentina deplasmanında sürdürmek istiyor. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna’yı bu sezon mağlup etmek zor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, üst sıraları bırakmak istemeyen Fiorentina ile Bologna kozlarını paylaşacak. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan tarafların, milli ara öncesinde çıkacağı 90 dakikada, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Metz – Nantes: MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 11 hafta sonunda 16. sırada yer alan Metz ile 8. sıradaki Nantes karşı karşıya gelecek. Mücadelede 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 11 hafta sona ererken, küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlardan birisi Metz oldu. Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk 5 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, geri döndüğü Fransa Ligue 1’de sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Son haftalarda ise ev sahibinin adeta galibiyeti unuttuğunu söyleyebiliriz. Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır maç kazanamayan Metz, geçtiğimiz hafta ligin en alt sırasında yer alan Lyon ile berabere kaldı. Deplasmanda en yakın rakibine dahi diş geçirmeyi başaramayan ev sahibi, 11 haftalık fikstürde kalesini 19 gole kapatmayı başaramazken, rakip filelere ise sadece 9 gol gönderebildi. Lige adapte olmakta zorlanan Metz’in, henüz iç sahada galibiyeti bulunmuyor. Fransa Ligue 1’de 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Nantes, üst sıralardan uzaklaştı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 4 haftanın tamamında puan kaybeden Nantes, sonraki 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başardı ve adını üst sırlara yazdırdı. Lens deplasmanında konuk ekip kötü gidişat 4-0’lık mağlubiyetle başlarken, geçtiğimiz hafta iç sahada Reims’e karşı devam etti ve 11. hafta 1-0’lık mağlubiyetle sona erdi. 11 haftanın 9’unda kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, 11 hafta sonunda kalesini 20 gole kapatmayı başaramadı. Ligin 8. sırasında yer alan Nantes, üst sıralarda daha fazla uzaklaşmak istemiyor. Bu hafta deplasmanda Metz’e karşı galibiyet arayacaklar. Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Nantes, son 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamadı. Nantes’in deplasmanda kötü gidişatı durduracağını ve Metz karşısında hata yapmayacağını düşünüyoruz.

Clermont – Lorient: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Clermont taraftarı önünde Lorient karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’in 12. haftası kapsamında 12 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanına konuk olan Clermont, 76. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Strasbourg karşısında, pozisyon dahi üretmekte zorlandı ve karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlkte ilk 11 haftanın 10’unda puan kaybı yaşayan Clermont, ligdeki tek galibiyetini henüz maç kazanamayan ve en alt sırada yer alan Lyon’a karşı alabildi. 7 puanla kendisine düşme hattının içerisinde yer bulan ev sahibi, 11 maçta kalesini 18 gole kapatamazken, rakip filelere sadece 9 gol gönderebildi. Lyon galibiyetinin ardından, Nice mağlubiyeti ve Strasbourg beraberlikleriyle kötü gidişatını sürdüren Clermont, bu hafta en yakın rakiplerinden Lorient karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lens’i sahasında ağırlayan Lorient, golsüz beraberlikle birlikte, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Regis Le Bris önderliğinde 11 haftanın 9’unda puan kaybı yaşayan konuk ekip, sadece iç sahada Lille ve Rennes’i mağlup etmeyi başardılar. Deplasmanda ise 5 maçtan 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle ayrıldılar. Ligin en kötü deplasman karnelerinden birine sahip olan Lorient, milli ara öncesi düşme potasında yer alan Clermont’a deplasmanda konuk olacak. Savunma zafiyetleriyle uzun süredir ligde etkili olmayı başaramayan Lorient, kritik haftadan galibiyetle çıkarak, düşme hattından uzak kalmak istiyor. Konuk ekipte karşılaşma öncesi Tosin, Tiemoue Bakayoko, Ayman Kari , Mendy ve Quentin Boisgard’ın sakatlıkları devam ediyor. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesi yaşayan Clermont ve Lorient, maç kazanmakta zorlandı. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımında, savunma zafiyetleriyle galibiyetten uzak kalan tarafların, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.57

Bets10 Bahis Oranı: 8.20