UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Güney Kıbrıs İspanya İddaa Tahmini 16.11.2023

16 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesinde, Güney Kıbrıs ile İspanya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Güney Kıbrıs galibiyetine 67.00, beraberliğe 17.00, İspanya galibiyetine ise 1.04 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı öze oran fırsatlarında, Güney Kıbrıs – İspanya mücadelesinde İspanya 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Zayıf Halka Güney Kıbrıs

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Güney Kıbrıs, EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda ilk 7 haftadan puan dahi çıkarmayı başaramazken, en alt sıraya demir attı. Son hafta İspanya’yı iç sahada konuk edecek olan Temur Ketsbaia ve öğrencileri, lidere karşı ilk galibiyetini almayı başarsa dahi, en alt sıradan kurtulma şansı bulamayacak. 7 haftanın tamamında mağlup olan ev sahibi, kalesinde tam 25 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. Daha önce konuk olduğu İspanya deplasmanından 6-0’lık hezimetle dönen Güney Kıbrıs’ın, lidere karşı gücü yetmedi. Hem savunma da zor anlar yaşayan hem de hücum hattında üretkenlikten uzak kalan ev sahibi, iyi bir performans sergilemeyi başaramadığı grupta kapanışı galibiyetle yapmak istiyor.

İspanya Favori Taraf

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda zirve mücadelesi veren İspanya, İskoçya ile puanını eşitlemeyi başarırken, son 2 haftaya liderlik iddiasıyla giriyor. İlk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan Luis de la Fuente’nin öğrencileri, sadece İskoçya deplasmanında 2-0’lık skorla mağlup oldu. Son 4 haftanın tamamından galip çıkan Matadorlar, İskoçya’ya karşı iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, 2’li averajda rakibini yakaladı. 6 maçta 19 gol atıp, kalesinde ise 3 gole izin veren İspanya, averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturuyor. İskoçya ile aynı puana sahip olan konuk ekip, rakibinden 7 gol fazlayla liderlik koltuğunu sahibi. Güney Kıbrıs deplasmanına konuk olacak olan Matadorlar, grubun zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyetle, farkı açmak istiyor.

Güney Kıbrıs – İspanya Maç Bilgileri

Güney Kıbrıs – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alphamega Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Güney Kıbrıs’ın 11’i Belli mi?

Güney Kıbrıs’ın muhtemel kadrosu: Michael, Ioannou, Merkis, Kosti, Christoforou, Kyriakou, Wheeler, Spoljaric, Artmatas, Kastanos, Sotiriou.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan İspanya, İskoçya ile farkı açmak istiyor. 2’li averajda rakibine üstünlük kuramayan, normal averajda ise rakibine üstünlük kuran İspanya, gollerine devam etmek istiyor. Güney Kıbrıs deplasmanında 2.5 gol barajını aşacaklarını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İspanya 2.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: İspanya 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede karşılıklı goller atılırken, sahadan galibiyetle ayrılan İspanya oldu. Haftaya lider olarak giren Matadorlar, 3 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise 1 gole izin verdi. En yakın rakibiyle puan farkını 2’ye çıkaran İspanya, deplasmanda bizleri yanıltmadı.