sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.11.2023

EURO 2024 Elemeleri kapsamında heyecan 18 Kasım Cumartesi akşamı devam ederken, güvendiğimiz mücadeleleri kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Hollanda – İrlanda Cumhuriyeti: 2.5 ÜST, *** (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Hollanda evinde İrlanda Cumhuriyeti’ni konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri B Grubu mücadelesi, 18 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hollanda, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda yoluna 2. sırada devam ediyor. Ronald Koeman ve öğrencileri, 6 maçlık fikstürü 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bıraktı ve 12 puan topladı. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Portakallar, en yakın rakibi Yunanistan’ı ise şuana kadar sadece averaj farkıyla geçebildi. Son 2 haftalık fikstürde önce İrlanda Cumhuriyeti ardından Cebelitarık karşısında galibiyet arayacak. Kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileme şansına sahip olan Hollanda, deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardığı İrlanda Cumhuriyeti’ne karşı iç sahada galibiyet arayacak. 6 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kalan İrlanda Cumhuriyeti, son sınavını Hollanda deplasmanında verecek. 7 maç sonunda sadece Cebelitarık’a karşı hem iç sahada hem de deplasmanda galip gelmeyi başardılar. Geri kalan 5 maçta ise Yunanistan, Fransa ve Hollanda karşısında ise mağlup olmaktan kurtulamadılar. Kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başardıklarını söyleyelim. Stephen Kenny ve öğrencileri, grupta son sınavını Cebelitarık’a karşı deplasmanda verirken, karşılaşmadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardılar. Hollanda karşısında iç sahada ilk maç 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirtelim. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda son haftalara girilirken, Hollanda ve Cebelitarık karşı karşıya gelecek. İlk maçta iki takımda skor üreterek 2.5 gol barajının aşılmasını sağladı. Bu haftada tarafların mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Fransa – Cebelitarık: MS 1 ve 3.5 ALT, 4.72 (iddaa) – 5.00 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 18 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri B Grubu mücadelesinde, Fransa ile Cebelitarık karşı karşıya gelecek. 2018 Dünya Kupası’nın şampiyonu, 2022 Dünya Kupası’nın ise finalisti olmayı başaran Fransa, EURO 2024’e gitmeyi garantiledi. Son yıllara Didier Deschamps önderliğinde damga vuran ev sahibi, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda tüm maçlarını kazanarak, bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Hollanda, Yunanistan, İrlanda Cumhuriyeti, ve Cebelitarık karşısında 6 maçta hataya yer vermeyen ev sahibi, 6 maç sonunda rakip fileleri tam 13 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Son 2 haftada Cebelitarık ve Yunanistan ile karşı karşıya gelecek olan Fransa, 2 maçtan 1 puan çıkarması halinde dahi, gruptan lider olarak çıkmayı garanti altına alacak. Cebelitarık karşısında ilk maçı deplasmanda 3-0’lık skorla kazanan ev sahibi, taraftarı önünde bir kez daha favori. EURO 2024 Elemeler, B Grubu’nda son hafta İrlanda Cumhuriyeti’ni konuk eden Cebelitarık, 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Kötü gidişat konuk ekip adına devam ederken, Julio Ribas ve öğrencilerinin 6 maçlık fikstürden puan çıkaramadığını belirtelim. 6 maçın tamamında mağlup olarak dibe vuran Cebelitarık, kalesinde gördüğü 21 gole karşılık, rakip filelere gol göndermeyi dahi başaramadı. Gruplar arasında en zayıf performanslardan birini sergileyen Cebelitarık, bu hafta Fransa deplasmanında sürpriz arayacak. Rakibini iç sahada konuk ettiği maçtan 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, bir kez daha EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda güven vermekte uzakta. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda tüm maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fransa, son 1 haftadan 1 puan dahi alsa liderliği garantileyecek. Fransa’nın iç sahada Cebeliarık’ı mağlup edeceğini ve mücadelede 3.5 gol barajının aşılayacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: ***

Bets10 Bahis Oranı: 100.0