UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ermenistan Galler İddaa Tahmini 18.11.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. Maçında Ermenistan evinde, Galler karşısında 3 puan peşinde. Zorlu mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Ermenistan ile Galler takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Ermenistan galibiyetine 4.00, beraberlik tercihine 3.50, Galler galibiyetine ise 1.98 verildiğini görüyoruz.

Ermenistan’ın Umutları Azalıyor 

Ermenistan Ekim ayında karşı karşıya geldiği Letonya karşısında puan alamadı. Galibiyeti ve puanı bulunmayan rakibine karşı sürpriz bir mağlubiyet yaşayan Oleksandr Petrakov’un ekibi topladığı 7 puan ile grupta 4. Sırada yer alıyor. Gruptan çıkma şansları var ama bunun kolay olmadığını belirtmek gerek. Galler ve Hırvatistan karşısında kazanmaları şart. Aksi takdirde gruptan çıkma şansları sona erecek. Bu hafta Galler’ konuk edecek Ermenistan, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği rakibini deplasmanda 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Maç öncesinde Ermenistan’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Galler Evinde Kazandı 

Galler’in grupta sadece 2 mağlubiyeti var. Geride kalan 6 maç sonunda 10 puan toplayan Robert Page’in ekibi grupta lider Türkiye’nin ardından 2. Sırada yer alıyor. Ekim ayında iç sahada Hırvatistan’ı konuk eden Galler, mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak önemli bir 3 puan elde etmişti. Bu galibiyet ile grupta Hırvatistan’ın üzerine çıkaracak 2. Sıraya oturdular. Galler’in gruptan çıkması kendi elinde diyebiliriz. Grupta bugün Galler, 3 gün sonra ise lider Türkiye ile karşılaşacaklar. Kalan 2 maçını kazanmaları halinde gruptan çıkmayı garantileyecekler. Ermenistan deplasmanında maçın favorisi olarak gösterilen Galler’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Ermenistan – Galler Maç Bilgileri

Ermenistan – Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT PLUS kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vazgen Sargsyan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’ın muhtemel kadrosu: David Yurchenko, Andre Calisir, Varazdat Haroyan, Hrayr Mkoyan, Jordy Monroy, Hovhannes Hambardzumyan, Artak Grigoryan, Khoren Bairamyan, Eduard Spertsyan, Lucas Zelarrayan, Tigran Barseghyan

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Kieffer Moore

İddaa Tahmini

Ermenistan grupta 4. Sırada yer alıyor. Geride kalan 6 haftada 7 puanları var. Ekim ayında büyük bir sürpriz yaşadılar ve Letonya deplasmanında 2-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından gruptan çıkma şansları zora girdi. Galler ise Ekim ayında Hırvatistan’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet ile grupta 2. Sıraya yükseldiler. Kalan 2 maçta Ermenistan ve Türkiye ile karşılaşacaklar. Bu 2 maçı da kazanırlarsa gruptan çıkacaklar. Ermenistan deplasmanında Galler kazanır ve 2. Sıradaki yerini korur. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galler 2 puan bıraktı. Ermenistan deplasmanında 1-1 berabere kaldılar ve gruptan çıkma şansları zora girdi.