UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Letonya Hırvatistan İddaa Tahmini 18.11.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. Maçında Letonya evinde, Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Letonya ve Hırvatistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Letonya kazanır 26.00, beraberlik 8.50, Hırvatistan kazanır ise 1.13 olarak açıklanmış.

Letonya Son Sırada 

Letonya grupta son sırada yer alıyor. Şimdiye kadar grupta oynadıkları 7 maçta 1 galibiyet alabildiler. Grupta tek galibiyetini Ekim ayında Ermenistan’a karşı alabilen Letonya, iç sahada konuk ettiği rakibini 2-0 mağlup etmişti. Sürpriz bir 3 puan alan Dainis Kazakevics’in öğrencileri bu maçın ardından ise konuk oldukları Türkiye deplasmanında 4-0 kaybettiler. Grupta 6. Yenilgisini alan Letonya’nın herhangi bir iddiası bulunmadığını da belirtelim. Bu hafta Hırvatistan’ı konuk edecek olan Letonya’yı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Letonya’da Eduards Emsis’in kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Hırvatistan 2 Maçtır Kaybediyor 

Hırvatistan’ın gruptan çıkma şansı devam ediyor ama bunu zora soktular. Son2 maçında Türkiye ve Galler maçlarından puan çıkartamayan Zlatko Dalic’in ekibinde moraller bozuk. Ekim ayında Türkiye ile karşı karşıya gelen Hırvatistan rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Bu yenilginin ardından Galler deplasmanında da 2-1 kaybettiler ve grupta 3. Sıraya gerilediler. Hırvatistan’ın 10 puanı var ve 2. Sırada bulunan Galler ile aynı puana sahipler. Gruptan çıkmaları için kalan 2 maçını kazanmaları ve Galler’in puan kaybetmesini bekleyecekler. Bu hafta Letonya’ya konuk olacak Hırvatistan’ın kazanmaktan başka düşüncesi yok diyebiliriz. Maç öncesinde Hırvatistan’da önemli bir eksik bulunmuyor.  

Letonya – Hırvatistan Maç Bilgileri

Letonya – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daugava Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Letonya’da Eduards Emsis’in kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislav Sorokins, Daniels Balodis, Antonijs Cernomordijs, Kristers Tobers, Vladislav Gutkovskis, Janis Ukaunieks, Roberts Savalnieks, Arturs Zjuznis, Roberts Uldrisis, Andrejs Ciganiks

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Domagoj Vida, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Bruno Petkovic, Andrej Kramaric

İddaa Tahmini

Letonya grupta son sırada yer alıyor. 7 maçta sadece tek galibiyet alabilen Letonya 3 puana sahip. Grupta tek galibiyetini Ekim ayında Ermenistan karşısında aldılar. Bu galibiyetin ardından Türkiye deplasmanında 4-0 kaybetmişlerdi. Hırvatistan ise son 2 maçından puan çıkartamadı. Önce Türkiye’ye iç sahada 1-0, ardından ise Galler deplasmanında 2-1 kaybettiler. 3. Sıraya gerileyen Hırvatistan’ın kalan 2 maçını da kazanması şart. Letonya karşısında net favoriler. Dalic’in ekibinden bu maçta farklı bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.26

intobet Oranı: H2, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan hata yapmadı. Letonya deplasmanında 2-0 kazandılar ve gruptan çıkma umutlarını devam ettirdiler.