UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda İrlanda Cumhuriyeti Maç Tahmini 18.11.2023

Hollanda evinde İrlanda Cumhuriyeti’ni konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri B Grubu mücadelesi, 18 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hollanda galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.00, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı öze oran fırsatlarında ise 2.5 ÜST seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Hollanda Evinde Favori

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hollanda, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda yoluna 2. sırada devam ediyor. Ronald Koeman ve öğrencileri, 6 maçlık fikstürü 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bıraktı ve 12 puan topladı. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Portakallar, en yakın rakibi Yunanistan’ı ise şuana kadar sadece averaj farkıyla geçebildi. Son 2 haftalık fikstürde önce İrlanda Cumhuriyeti ardından Cebelitarık karşısında galibiyet arayacak. Kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileme şansına sahip olan Hollanda, deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardığı İrlanda Cumhuriyeti’ne karşı iç sahada galibiyet arayacak. 6 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

İrlanda Cumhuriyeti Veda Etti

EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kalan İrlanda Cumhuriyeti, son sınavını Hollanda deplasmanında verecek. 7 maç sonunda sadece Cebelitarık’a karşı hem iç sahada hem de deplasmanda galip gelmeyi başardılar. Geri kalan 5 maçta ise Yunanistan, Fransa ve Hollanda karşısında ise mağlup olmaktan kurtulamadılar. Kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başardıklarını söyleyelim. Stephen Kenny ve öğrencileri, grupta son sınavını Cebelitarık’a karşı deplasmanda verirken, karşılaşmadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardılar. Hollanda karşısında iç sahada ilk maç 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirtelim.

Hollanda – İrlanda Cumhuriyeti Maç Bilgileri

Hollanda – İrlanda Cumhuriyeti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Johan Cruyff Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda son haftalara girilirken, Hollanda ve Cebelitarık karşı karşıya gelecek. İlk maçta iki takımda skor üreterek 2.5 gol barajının aşılmasını sağladı. Bu haftada tarafların mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wout Weghorst attı, Hollanda evinde kazandı. İrlanda Cumhuriyeti karşısında tek golle kazanan Portakallar, maç boyunca iyi savunma performansıyla dikkat çekerken, hedefsiz kalan rakibine karşı hata yapmadı.