sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.11.2023

İddaa fikstüründe yer alan EURO 2024 Elemeleri A Grubu son hafta mücadelelerini, kupon olarak derledik. 19 Kasım Pazar akşamında kazanmanız dileğiyle.

İskoçya – Norveç: MS 1, 2.05 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 19 Kasım Pazar akşamı, EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son hafta mücadeleleri sahne alacak. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadelede, İskoçya ile Norveç karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Steve Clarke ve öğrencileri, EURO 2024’e katılmaya hak kazandı. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda ilk 5 haftanın tamamında galip çıkarak, liderlik koltuğuna oturmayı başaran İskoçya, son 2 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla liderlik koltuğunu İspanya’ya kaptırdı. İlk mağlubiyetini İspanya deplasmanında 2-0’lık skorla alan ev sahibi, son hafta konuk olduğu Gürcistan deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle dönerek, liderin 2 puan gerisinde son haftaya girmek zorunda kaldı. 7 maçta 14 gole imza atan İskoçya, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. Deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardıkları Norveç’i bu hafta iç sahada konuk edecekler. Ev sahibi kazanarak, liderin puan kaybetmesini beklemek istiyor. İskoçya son 2haftada yaşadığı puan kayıplarına rağmen, A Grubu’nda güven vermeye devam ediyor. İspanya karşısına kazanmak zorunda çıkan Norveç, taraftarı önünde aldığı 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, EURO 2024 hayallerine matematiksel olarak veda etmek zorunda kaldı. Erling Haaland’ın sakatlığı grupta belirleyici rol oynarken, golcüsünden yoksun ilk 3 haftada puan kayıplarına engel olamayan Norveç’e, son 4 haftanın 3’ünde alınan galibiyetler yeterli olmadı. 10 puanla kendisine 3. sırada yer bulan konuk ekip, 7 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Gruplara galibiyetle veda etmek isteyen Norveç, gruptan çıkmayı garantileyen ve son haftaya liderlik umutlarıyla giren İskoçya’ya deplasmanda konuk olacak. İlk maçta iç saha avantajına rağmen İskoçya karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirtelim. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda harika bir performans sergileyen ve gruptan çıkmayı garantileyen İskoçya, son hafta liderlik için mücadele edecek. Ev sahibi grupta hedefi kalmayan Norveç’e puan kaptırmayacak ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

İspanya – Gürcistan: MS 1 (-2), 1.72 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; EURO 2024 Elemeleri A Grubu lideri İspanya, 19 Kasım Pazar akşamı sahasında Gürcistan’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran İspanya, son 5 haftanın tamamından galip çıkmayı başarırken, 7 maç sonunda ise 6 galibiyet, 1 mağlubiyete imza attı. Grubu domine etmeyi başaran Luis de la Fuente’nin öğrencileri, sadece İskoçya deplasmanında mağlup olurken, iç sahada en yakın rakibine karşı aynı skorla galip gelerek, 2’li averajda rakibini yakaladı. Son hafta Gürcistan karşısına çıkacak olan Matadorlar, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde son haftaya lider giriyor. EURO 2024’e gitmeyi garantileyen İspanya, lider olarak gitmek istiyor. 7 maçta rakip fileleri tam 22 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. Gürcistan deplasmanından 7-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran İspanya, tekrar galibiyetin mutlak favorisi. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nun son haftasında lider İspanya’ya deplasmanda konuk olacak olan Gürcistan, haftalar öncesinden EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kaldı. İspanya ve İskoçya’ya yetişmeyi başaramayan konuk ekip, 7 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 8 puan toplayabildi. 7 maçın 6’sında skor üreten Willy Sagnol’un öğrencileri, toplamda ise 11 gole imza attı. Son 2 haftada prestij mücadelesi vermesine karşın Güney Kıbrıs’a karşı iç sahada 4-0’lık galibiyet alıp, ardından iç sahada İskoçya ile 2-2 berabere kaldılar. 2 maçtır mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, hayallerine veda etmesine karşın lider karşısında sürpriz arayacak. İlk maçta İspanya’ya karşı 7-1’lik hezimet yaşadıklarını belirtelim. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran ve son 5 maçının tamamını kazanan İspanya, grupta son maçını kazanarak, liderliğini korumak istiyor. Deplasmanda rakibini zorlanmadan mağlup eden İspanya, iç sahada da rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.52

Bets10 Bahis Oranı: 4.32