UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ukrayna İtalya İddaa Tahmini 20.11.2023

Ukrayna sahasında İtalya‘yı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’ndan 2. olarak çıkacak takımı belirleyen zorlu mücadele, 20 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Ukrayna galibiyetine 4.33, beraberliğe 3.60, İtalya galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Ukrayna 0.5 ÜST seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz. 1000 TL yatırıp tercih etmeniz halinde ise 20.00 oran fırsatı bulacaksınız.

Ukrayna’da Umutlar Devam Ediyor

Ukrayna cephesinde umutlar devam ediyor. Sergiy Rebrov ve öğrencileri, bu hafta EURO 2024 yolunda kader maçına çıkıyor. Ev sahibi EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda ilk 7 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, 13 puan topladı ve 2. sırayı İtalya ile paylaştı. 2’li averaj ve normal averajda rakibine geçilen Ukranya, bu hafta iç sahada İtalya’yı mağlup etmek zorunda. İç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, deplasmanda ise İngiltere ve İtalya’ya karşı mağlup oldu. 7 maçta 11 gole imza atan Ukrayna, kalesinde ise 8 gole engel olmayı başaramadı. Kuzey Makedonya ve Malta karşısında alınan üst üste galibiyetlerle, bu hafta İtalya karşısına formda ve moralli çıkacaklar. Kazanmak zorunda olan Ukrayna’ya, gruptan çıkmak için beraberlik yeterli olmayacak.

İtalya’ya Beraberlik Yetiyor

İtalyai EURO 2024 yolunda kritik bir galibiyete imza atarken, Ukrayna deplasmanında avantajlı konuma geçti. Bildiğimiz gibi hem 2018 Dünya Kupası hem de 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan konuk ekip, bu iki kötü sonuç 2 teknik adamın sonunu getirdi. Napoli ile tarihi bi başarı yakalayan Luciano Spalletti göreve gelirken, EURO 2024’e katılmaktan 1 puan uzaklıkta yer aldıklarını belirtelim. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda 7 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran İtalya, aynı puana sahip olduğu Ukrayna’ya hem 2’li averaj hem de normal averajda üstünlük kurdu. Bu hafta deplasmandan 1 puan çıkarması halinde EURO 204 biletini cebine koyacak olan İtalya, son olarak taraftarı önünde Kuzey Makedonya’yı konuk etmiş ve karşılaşmadan 5-2’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

Ukrayna – İtalya Maç Bilgileri

Ukrayna – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Miejski Wroclaw Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Aynı puanla 2. sırayı paylaşan Ukrayna ile İtalya, gruptan çıkmak için karşı karşıya geliyor. Uzun süredir EURO 2024 için emek veren taraflar, son maçta hata yapmak istemiyor. Kazanmaktan başka şansı olmayan Ukrayna, rakip fileleri en az 1 kere havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: Ukrayna 0.5 ÜST, Oran 1.38

Bets10 Oranı: Ukrayna 05. ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan ve gol sesi çıkmadı. İki takımda EURO 2024 bileti için sahaya çıkarken, beraberlik İtalya’ya yaradı. 1 puanı cebine koyan İtalyanlar, EURO 2024 biletini cebine koyarak sahadan ayrıldı.