Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Bayern Münih İddaa Tahmini 24.11.2023

24 Kasım Cuma akşamı Almanya Bundesliga fikstüründe yer alan 12. hafta mücadelesinde, Köln evinde Bayern Münih‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Köln galibiyetine 11.27, beraberliğe 6.30, Bayern Münih galibiyetine ise 1.26 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Bayern Münih -1 Handikap seçeneğini seçerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırıp tercih ederseniz ise 20.00 oran fırsatı bulacaksınız.

Köln Düşme Potasında

Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da son 3 hafta üst üste puan kayıpları yaşayan Köln, ilk 11 haftalık fikstürün ise 10’unda puan kayıplarına engel olamadı. Steffen Baumgart yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, sadece 3 hafta önce Mönchengladbach’ı 10 kişi yakalayarak, karşılaşmadan 3 puanla çıkarken, geri kalan 10 haftayı ise 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Kalesini toplamda 23 gole kapatamayan Köln, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi. Ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan ev sahibi, yoluna düşme hattının içerisinde devam ediyor. Steffen Baumgart’ın tahtı alınan kötü sonuçlarla sallanmaya başlarken, milli ara öncesi Augsbrug ve Bochum karşısında üst üste beraberlikler alan Köln, milli ara dönüşünde ise sahasında Bayern Münih’i konuk edecek.

Bayern Münih Engel Tanımıyor

Almanya Bundesliga’da son 11 yılı domine ederek tarih yazan Bayern Münih, bir kez daha lige ilk 11 haftada damga vurmayı başarırken, bu kez Bayer Leverkusen engeline takıldı. Tuchel yönetiminde ilk 11 hafa 9 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup bir performans sergilemelerine karşın, liderin 2 puan gerisinde milli araya girdiler. Tam 34 golle ligin en iyi hücum performansını sergileyen Bayern Münih, milli ara öncesinde aldığı Heidenheim galibiyetiyle birlikte, üst üste 5. kez ligde kazandı. Sadece Almanya Bundesliga’da değil, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans sergileyen Bayern Münih, ilk 4 haftanın tamamında galip çıkarak, bitime 2 hafta kala gruptan lider çıkmayı garantiledi. Son haftada temsilcimizi Galatasaray’ karşı hem iç saha hem de deplasmanda galip geldiler. İki kulvarda birden kazanmaya devam eden Bayern Münih, milli ara dönüşü Köln deplasmanında galibiyet arayacak.

Köln – Bayern Münih Maç Bilgileri

Köln – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de önemli bir eksik bulunmuyor. Bayern Münih cephesinde ise Matthijs De Ligt’ın sakatlığı bulunuyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup performanslarıyla dikkat çeken Bayern Münih, Tuchel yönetiminde yoluna doludizgin devam ediyor. Bayern Münih’in milli ara dönüşünde rahat galibiyetlerine devam edeceğini ve Köln engelini kayıpsız geçeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: H2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Harry Kane attı, Bayern Münih deplasmanda kazandı. Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran Tuchel ve öğrencileri, Köln deplasmanında tek golle galip gelebildi. Konuk ekibin formsuz rakibi karşısında daha rahat bir galibiyet almasını bekliyorduk.