Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Monaco Maç Tahmini 24.11.2023

PSG evinde Monaco‘yu konuk ediyor. Fransa Ligue 1‘in 13. haftasında sahne alacak dev mücadeleyi, 24 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

intobet, PSG galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.95, Monaco galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 3.5 Üst 1.99, 3.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

PSG Liderlik Koltuğuna Oturdu

Milli araya girilirken, Fransa Ligue 1’in yeni lideri son 6 haftanın tamamından galip çıkan, son 8 haftada ise mağlubiyete yer vermeyen PSG oldu. Yeni sezona yeni teknik adamı Luis Enrique önderliğinde istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, kısa sürede toparlanmayı başardı ve haftalardır gözünü diktiği liderlik koltuğunu ele geçirdi. Şampiyonlar Ligi sahnesinde konuk olduğu Milan deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen PSG, Fransa Ligue 1’de haftayı Reims deplasmanında 3-0’lık galibiyetle tamamladı ve güven tazeledi. Devler sahnesinde zirve takibine devam eden ev sahibi, Fransa Ligue 1’de son 180 dakika kalesinde gole geçit vermezken, tam 6 golle Montpellier ve Reims’e karşı üstünlük kurdu. Sahasında en yakın rakiplerinde Monaco’yu konuk edecek olan ev sahibi, milli ara dönüşünde Fransa Ligue 1 galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Monaco Yakın Takipte

Deplasmanda üst üste puan kayıpları yaşayan Monaco’ya, milli araya lider girmek için iç saha galibiyetleri yeterli olmadı. Adi Hütter ve öğrencileri, son 2 deplasman sınavında Lille karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, Le Havre deplasmanından ise golsüz beraberlikle dönerek, dış sahada 180 dakika boyunca skor üretemedi. İlk 10 haftada tam 25 gole imza atan Monaco, son haftalarda hücum etkisini kaybetti. İç sahada 3 haftadır kazanan konuk ekip, milli araya liderin 3 puan gerisinde, 3. sırada girdi. Bu hafta lider PSG’ye deplasmanda konuk olacaklar. Kazanması halinde zirvenin ortakları arasında yer alma şansına sahip olan Monaco, milli arada eski günlerine dönmek istiyor. 12 maçtan 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, hala Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alıyor.

PSG – Monaco Maç Bilgileri

PSG – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Warren Zaire-Emery, Nuno Mendes ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor. Monaco cephesinde ise Breel Embolo, Caio Henrique, Ben Seghir’in sakatlıkları bulunuyor. Fofana ise kart cezalısı.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in yeni lideri PSG, milli ara dönüşünde en yakın rakiplerinde Monaco’yu sahasında konuk edecek. Zirve yarışının kaderini yeniden şekillendirecek olan dev maç öncesi, iki takımda bu sezonki iyi hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. Dev maçta karşılıklı gollerle, 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.77

intobet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.99

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada hata yapmadı. Hafta lider olarak giren ev sahibi, Monaco karşısında 5 golle kazanarak, liderlik koltuğundaki yerini korudu. Monaco ise deplasmanda PSG filelerini 2 kez havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.