sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.11.2023

25 Kasım Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Straasbourg – Marsilya: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 25 Kasım Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de 13. hafta heyecanı yaşanıyor. Strasbourg’un sahasında Marsilya’yı konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Sezon başında göreve gelen Patrick Vieira yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Strasbourg, son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Lens, Nantes ve PSG karşısında üst üste mağlubiyetler alan ev sahibi, milli ara öncesi son 2 haftada ise Rennes ve Clermont ile berabere kaldı. 5 maçta sadece 2 gol bulan Strasbourg, 12 haftada ise sadece 9 gol bularak, hücum hattında bir türlü etkili olamadı. Düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta sahasında Marsilya’ya karşı galibiyet arayacak. Marsilya, Gennaro Gattuso yönetiminde puan kayıplarına devam ediyor. Fransa Ligue 1’de bir türlü yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, teknik adam hamlesine rağmen kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 11 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Teknik adam değişikliğinin ardından son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 1 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktılar. İç sahada golsüz beraberlikle alınan Lille beraberliğinin ardından, Lyon derbisi Marsilya taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle ertelendi. Milli ara öncesinde Lens deplasmanına konuk olan Marsilya, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 270 dakikadır skor dahi üretemeyen Gattuso’nun öğrencileri, 13 puanla 10. sıraya kadar geriledi. Puan kayıplarına son vermek isteyen Marsilya, bu hafta Strasbourg’a karşı galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Strasbourg ve Marsilya, milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. Marsilya’nın milli arayla birlikte toparlanmayı başaracağını ve Strasbourg deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

Clermont – Lens: MS 2, 1.80 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 12 hafta sona erdiğinde düşme hattından kurtulamayan Clermont, 25 Kasım Cumartesi akşamı sahasında 6. sıradaki Lens’i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Clermont, milli ara öncesinde son 2 hafta mağlubiyete yer vermedi. Bu sezon bir ilki başaran Pascal Gastien ve öğrencilerinin, toparlanmak adına umutlandığını söyleyelim. İlk 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Clermont, son 4 haftayı 2 galibiyet, 1 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 4 haftada sadece zirve yarışındaki Nice’ karşı mağlup olan ev sahibi, milli ara öncesinde Strasbourg ile golsüz berabere kalırken, Lorient karşısında ise 1-0’lık galibiyete imza attı. Son 180 dakikada kalesini gole kapatmayı başaran Clermont, iyi savunma performansıyla dikkat çekti. Düşme potasından çıkmak isteyen ev sahibi, bu hafta Lens’i taraftarı önünde ağırlayacak. Fransa Ligue 1’de tam 7 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Lens, üst sıralara yetişmeye başladı. Fransa Ligue 1’de geçen sezonu Franck Haise yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle kapatan konuk ekip, rüya gibi bir sezonu geride bırakmıştı. Yeni sezonda ilk 5 hafta Fransa Ligue 1’de aynı etkiyi göstermeyen Lens, 5 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Ligde geçirilen zor günlerde, Şampiyonlar Ligi başarısıyla teselli buldular. 3 maçtan 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup çıkan Lens, yavaş yavaş Ligue 1 sahnesinde de yükselişe geçmeyi başardı. Ligde tam 7 maçtır bileği bükülmeyen Lens, milli ara öncesi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk mağlubiyetini PSV deplasmanında alırken, ligde namağlup performansını iç sahada 1-0’lık Marsilya galibiyetiyle sürdürdü. 6. sıraya kadar yükselen Lens, milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 etkisini sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya namağlup performansıyla damga vuran takımlar arasında yer alan Lens, kısa sürede üst sıralar yetişti ve sezona yaptığı kötü başlangıcı unutturdu. Lens’in milli ara dönüşünde etkisine tam gaz devam edeceğini ve haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

Union Berlin – Augsburg: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 12. hafta heyecanı yaşanırken, Union Berlin sahasında Augsburg’u konuk edecek. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17.30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Milli arada teknik adam değişikliğine giden Union Berlin’de, Urs Fischer dönemi resmi olarak sona erdi. Geçen sezona damga vuran takımlar arasında yer alan ve sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle noktalayan Union Berlin, yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile Almanya Bundesliga’da 9 hafta boyunca mağlubiyetlerden kurtulamayınca, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. İlk 2 haftada alınan üst üste galibiyetlerin ardından, 11. hafta sona erdiğinde ligin en alt sırasın demir atan Union Berlin, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. İki kulvarda birden en alt sıraya demir atan ev sahibi, kabus son vermek istiyor. Galibiyeti unutan Union Berlin, bu hafta Augsburg karşısına Marco Grote yönetiminde çıkacak. Milli ara öncesinde Hoffenheim’ı sahasında konuk eden Augsburg, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, yeni hocasıyla son 4 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. İlk yarıda rakibine karşı bir türlü etkili olmayı başaramayan konuk ekip, ikinci yarının hemen başında hem skora hem de oyuna ortak olmayı başardı. Göreve Jess Thorup’un göreve gelişiyle birlikte son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve 4 maçta 10 gole imza atan Augsburg, alt sıralardan kurtularak, rahat bir nefes aldı. 10. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, ilk 7 haftada ligin zayıf halkaları arasında yer alırken, hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçti. Thorup hamlesinin ardından, Augsburg’un iyi bir hücum performansı sergilediğini söyleyelim. Milli ara dönüşünde Union Berlin deplasmanında galibiyet arayacaklar. Sezona istediği başlangıçları yapamayan ve çareyi teknik adam değişikliklerinde arayan Union Berlin ve Augsburg, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. İki takımında sahalara golle döneceğini ve maçta skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.32

Bets10 Bahis Oranı: 7.17