sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 25.11.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftası kapsamında 25 Kasım Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Salernitana – Lazio: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta heyecanı devam ediyor. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadelede, Salernitana ile Lazio karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. Salernitana’nın galibiyet hasreti İtalya Serie A Ligi’nde tam 12 haftaya çıktı. Milli araya ligin en zayıf halkası olarak giren ev sahibi, milli ara dönüşünde sahasında Lazio’yu konuk edecek. İlk 8 haftayı 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Salernitana’da, Paulo Sousa ile yollar ayrıldı. Göreve 4 hafta önce Filippo Inzaghi’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla puan kayıplarına devam etti. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Salernitana, 5 puanla ligin en alt sırasında yer alıyor. Kalesini tam 24 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 8 kez havalandırabildi. Milli ara öncesi Sassuolo deplasmanında ilk 17 dakikada 2-0’lık üstünlük yakalamasına karşın, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Savunma zafiyetleriyle galibiyetten uzak kalan Salernitana, teknik adam hamlesine rağmen ligde kabusu yaşamaya devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönen Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam etti. E Grubu’nda haftayı 1-0’lık PSV galibiyetiyle kapatarak puanını 7’ye yükselten Sarri ve öğrencileri, Atletico Madrid’in ardından 2. sırada kendisine yer buldu. İtalya Serie A Ligi’nde ise milli ara öncesi çıktıkları Roma derbisinden golsüz beraberlikle ayrıldılar. Bologna mağlubiyetinin ardından, son 2 haftada tam 5 puan kaybeden Lazio, 10. sıraya kadar geriledi. 12 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, devler sahnesinde gösterdiği etkiyi, İtalya Serie A Ligi’nde gösteremedi. Milli ara dönüşü ligin en alt sırasında yer alan Salernitana’ya karşı galibiyet arayacaklar. Şampiyonlar Ligi karnesiyle güven vermeyi başaran Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçebilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalan Lazio, milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermek istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir performans ortaya koyan Lazio, etkisini Serie A Ligi’ne taşıyacak ve Salernitana deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

Milan – Fiorentina: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 25 Kasım Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesinde, zirve takibindeki Milan ile üst sıraları bırakmayan Fiorentina karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldığı PSG galibiyetiyle Son 16 umutlarını koruyan Milan, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Stefano Pioli ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftayı 2 puanla geride bırakırken, milli ara öncesinde sahaya lider çıkan PSG karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 8 hafta zirvenin ortakları arasında yer alan ev sahibi, son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakarak, liderin 8 puan gerisine düştü. Milli ara öncesinde Lecce deplasmanına konuk olan Milan, 2-0’lık üstünlüğünü deplasmanda 10 kişiyle koruyamadı ve karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Milan milli ara dönüşünde yeniden zirve yarışına tutunmak istiyor. Fiorentina, milli ara öncesi hem İtalya Serie A Ligi’nde hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde kazanarak, güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde 3 maçtır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Italiano’nun öğrencileri, Empoli, Lazio ve Juventus mağlubiyetlerinin ardından, iç sahada konuk ettiği Bologn karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. Puanını 20’ye yükselten ve 6. sırada kendisine yer bulan Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise namağlup bir performans sergiliyor. 4 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan konuk ekipte, milli ara öncesi moraller yerine gerdi. Milli ara dönüşünde ise ezeli rakip Milan’a deplasmanda konuk olacaklar. Milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek isteyen Fiorentina, bu sezon çıktığı 16 resmi maçın 12’sinde rakip fileleri havalandırmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta yaşadığı puan kayıplarına rağmen zirve takibine devam eden Milan, milli arada eski günlerine geri dönmek istiyor. Pioli ve öğrencilerinin, Fiorentina karşısında ilk 8 haftadaki etkisine geri dönerek, karşılaşmadan 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Atalanta – Napoli: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 13. haftanın öne çıkan karşılaşmasında, Atalanta ile Napoli kozlarını paylaşacak. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında artan puan kayıplarının ardından, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, milli araya liderin 11 puan gerisinde girdi. Lider İnter’e karşı iç sahada alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, Udinese deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. İlk 12 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şuna kadar harika bir performans ortaya koydu. Grupta 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladılar ve Sporting CP, Sturm Graz ve Rakow’u geride bırakarak, liderlik koltuğuna oturdular. Etkisini lige taşımak isteyen Atalanta, bu hafta sahasında son şampiyon Napoli’yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 1-1’lik Union Berlin beraberliğiyle dönen Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı 1-0’lık Empoli mağlubiyetiyle kapattı. İki kulvarda birden istediği sonuçları alamayan Rudi Garcia’nın öğrencileri, devler sahnesinde Union Berlin ve Braga’yı geçerek 2. sırada kendisine yer bulurken, lider Real Madrid’in ise 5 puan gerisin düştü. Gruptan çıkma iddiasını sürdüren konuk ekip, İtalya Serie A Ligi sahnesinde ise milli ara öncesi küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Empoli’ye, taraftarı önünde kaybetti. Maç boyunca üstün bir oyun sergilemesine karşın, savunma kilidini bir türlü açmayı başaramayan Napoli’de, yıldız isim Osimhen’in yokluğu fazlasıyla hissedildi. İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon olarak giriş yapan Napoli, 12 hafta sona erdiğinde liderin 10 puan gerisinde, 4. sırada kendisine yer buldu. Napoli zorlu Atalanta deplasmanından 3 puanla çıkarak, toparlanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta geride kalırken, iki takımında lider ile arasındaki puan farkı çift hanelere ulaştır. Milli aradan galibiyetle dönmek ve yarışın içerisinde kalmak isteyen Atalanta ve Napoli, zorlu 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.85

Bets10 Bahis Oranı: 73.52