sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 25.11.2023

Almanya Bundesliga kapsamında 25 Kasım Cumartesi günü sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Dortmund – Mönchengladbach: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 25 Kasım Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga 12. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. beIN SPORTS ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 17:30. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Borussia Dortmund, zirve yarışından uzak kaldı. Der Klassiker’de ezeli rakibi Bayern Münih karşısına 9 maçlık namağlup seriyle çıkan Edin Terzic’in öğrencileri, iç sahada 4-0’lık hezimetten kurtulamadı. Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, konuk oldukları Stuttgart deplasmanından da 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. Milli ara öncesi ligde düşüşe geçen Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yükselişe geçti. Newcastle United’a karşı hem deplasmanda hem de iç sahada galip gelmeyi başardılar. Ligde liderin 10 puan gerisinde kalan Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Milli arayla birlikte Almanya Bundesliga’da eski günlerine dönmek isteyen Dortmund, taraftarı önünde galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Mönchengladbach, ilk 8 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Gerardo Seoane yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, teknik adamına güvenmeye devam etti ve son 3 haftada yükselişe geçti. Son 3 haftalık fikstürden 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Gladbach, milli araya formunun zirvesinde girdi. İç sahada Heidenheim ve Wolfsburg’a karşı galip gelmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda ise Freiburg ile berabere kaldı. 3 maçta 9 gol bulup, kalelerinde ise 4 gole engel olamadıklarını belirtelim. 9. sıraya kadar yükselen Gladbach, seriyi Dortmund deplasmanında sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Dortmund, Şampiyonlar Ligi galibiyetleriyle güven tazeledi. Edin Terzic ve öğrencilerinin, milli ara dönüşü iç sahada Gladbach’ı mağlup edeceğini düşünüyoruz.

Wolfsburg – Leipzig: MS 2, 1.68 (iddaa) – 1.93 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 12. hafta heyecanı devam ederken, Wolfsburg sahasında Leipzig’i konuk edecek. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak karşılaşmayı, tivibu SPOR 3 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 4 galibiyet, 1 berberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 13 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Niko Kovac ve öğrencileri, sezona iyi bir başlangıç yapmasının ardından, son haftalarda yaşadığı düşüşle birlikte, üst sıralardan uzak kaldı. Son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Wofsburg, son olarak milli ara öncesinde konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, 11 maç sonunda kalesini 20 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 15 kez havalandırdı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Wolfsburg’un, 11 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönen Leipzig, Almanya Bundesliga’da ise 11. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Sezona Bundesliga sahnesinde Bayer Leverkusen mağlubiyetiyle başlayan Marco Rose ve öğrencileri, ardından 8 hafta boyunca maç kaybetmedi. Seri Mainz 05 mağlubiyetiyle son bulurken, önce Kızılyıldız ardından Freiburg’a karşı alınan galibiyetlerle moral buldular. Şampiyonlar Ligi sahnesinde 4 haftayı 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan ve 2 haftadır kazanan Leipzig, Almanya Bundesliga’da ise 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan ve milli araya harika bir galibiyetle giden konuk ekip, zirve takibine kayıpsız devam etmek istiyor. Galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek isteyen Leipzig, 5 maçtır kazanmayan rakibine karşı hata yapmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Leipzig, milli ara öncesi hem lig hem de devler sahnesinden galip çıkmayı başardı. Son haftaların formsuz takımları arasında yer alan Wolfsburg’a karşı hata yapmayacaklarını ve sahadan 3 puanla ayrılacaklarını düşünüyoruz.

Werder Bremen – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.30 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Werder Bremen sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’nın 12. haftası kapsamında 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17.30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik, 6 yenilgiyle geride bırakan Werder Bremen, 11 puanla kendisine 12. sırada yer bulabildi. Ole Werner yönetiminde üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, Union Berlin’e karşı iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Wolfsburg ve Frankfurt karşısında 2’şer kez rakip fileleri havalandırmaya devam etmesine rağmen, 2 haftadır puan kayıplarından kurtulamıyor. Son 2 haftada da öne geçmesine rağmen üstünlüğü bir turlu koruyamayan Werder Bremen, 11 hafta sonunda kalesinde 22 gole engel olmayı başaramadı. Savunma zafiyetleriyle ön plana çıkan ekip, rakip fileleri ise 18 kez havalandırarak, iyi bir hücum performansı sergiledi. Ligde çıktıkları 11 maçın 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı. Bremen milli ara dönüşü lider Leverkusen karşısına 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacak. Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde tarih yazıyor. Almanya Bundesliga’da tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan konuk ekip, 11 maçlık fikstürden 10 galibiyet, 1 beraberlikle lider çıktı. Son 6 haftanın tamamında kazanan Bayer Leverkusen, son olarak milli araya 4-0’lık Union Berlin galibiyetiyle girdi. 11 maçta 34 gole sahip olan Bayer Leverkusen’de, Victor Okoh Boniface 11 gol, 6 asistle sezona damga vurmaya devam ediyor. Son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’e 2 puan fark açan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şuana kadar çıktığı tüm maçları kazandı. 4’te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturan Bayer Leverkusen, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. Milli araya kadar liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan ve harika bir performans sergileyen konuk ekip, milli ara dönüşünde Werder Bremen’e karşı galibiyet arayacak. Sakatlığı atlatan Boniface’in takıma dönüşüyle birlikte, Bayer Leverkusen yeniden hücum hattında rakiplerine korku salmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 6 haftadır ligde kazanıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise tüm maçlarını kazandılar. Müthiş performansıyla güven veren Bayer Leverkusen, Werder Bremen deplasmanından da 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.83

Bets10 Bahis Oranı: 4.28