Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Mainz 05 İddaa Tahmini 26.11.2023

26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Mainz 05 kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

intobet, Hoffenheim galibiyetine 1.91, beraberliğe 3.97, Mainz 05 galibiyetine ise 3.73 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Skoru Koruyamadı

Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Hoffenheim, 19 puan topladı ve ligin 6. sırasında kendisine yer buldu. Milli ara öncesi üst üste 2 maçta puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, milli ara dönüşünde ise sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Lider Bayer Leverkusen’e karşı alınan iç saha mağlubiyetinin ardından, son hafta Augsburg ile deplasmanda berabere kaldılar. Lider karşısında 2-0 geriden gelerek skoru eşitlemeyi başarsa da mağlubiyetten kurtulamayan Hoffeneim, Augsburg karşısında ise devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, bu kez skoru koruyamadı. Üst sıraları zorlamaya devam eden Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, galibiyetlerine Mainz 05 karşısında devam etmek istiyor.

Mainz 05 Galibiyete Peşinde

Mainz 05, Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alıyor. İlk 11 haftada iyi bir performans sergilemeyi başaramayan konuk ekipte, teknik adam Bo Svensson eleştiri oklarının hedefi haline geldi. İlk 9 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Mainz 05, sezonun ilk galibiyetini ise Leipzig’e karşı 2-0’lık skorla aldı. Son 3 haftada maç kaybetmeyi başarmalarına karşın, konuk ekip 11 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilince, Play Out hattından kurtulamadı. Kalesini 24 gole kapatmayı başaramayan ve ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Mainz 05, rakip fileleri ise 14 kez havalandırabildi. Milli ara dönüşünde üst sıralarında iddialı takımlarından Hoffenheim’a karşı deplasmanda galibiyet arayacaklar.

Hoffenheim – Mainz 05 Maç Bilgileri

Hoffenheim – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Mergim Berisha, Pavel Kaderabek ,Marco John ve Robert Skov’un sakatlıkları devam ediyor. Mainz 05 cephesinde ise Maxim Leitsch, Hanche-Olsen, Nelson Weiper, Josuha Guilavogui ve Karim Onisiwo’nun sakatlıkları devam ediyor. Sepp Van den Berg ve Dominik Kohr ise kart cezalısı.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Philipp Mwene, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Hoffenheim cephesinde, milli ara öncesi puan kayıpları arttı. Eski formuna geri dönmek isteyen ev sahibi, Play Out hattında yer alan Mainz 05 karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, puanlar bölüşüldü. Hoffenheim ve Mainz 05, mücadelede bulduğu 1’er golle 1’er puana razı geldi.