İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Crystal Palace Bahis Tahmini 25.11.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda düşüşe geçen Crystal Palace deplasmanda, Luton Town’a konuk olacak. Zorlu mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Luton Town ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Luton Town kazanır 3.55, beraberlik 3.40, Crystal Palace kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.   

Luton Town Alt Sıralarda

Luton Town Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Rob Edwards’ın ekibi milli maç arasından önceki hafta Old Trafford’da Manchester United’a konuk olmuş ve rakibine 1-0 kaybetmişti. Premier Lig’de geride kalan 12 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Luton Town, düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Luton Town bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Albert Sambi Lokonga ve Mads Andersen’in sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace Evinde Kaybetti

Crystal Palace Premier Lig’de milli araya mağlubiyet ile girdi. Selhurst Park’da Everton’ı konuk ettiler ve mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de son dönemde istediği sonuçları alamayan Crystal Palace bu hafta sonu Luton Town deplasmanına konuk olacak. Son 5 Premier Lig maçında sadece 1 galibiyet alabilen Crystal Palace düşme hattına yaklaşmaya başladı. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Dean Henderson ve Jesuran Rak Sakyi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Luton Town – Crystal Palace Maç Bilgileri

Luton Town – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Mücadele Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Albert Sambi Lokonga ve Mads Andersen’in sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da Dean Henderson ve Jesuran Rak Sakyi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Crystal Palace'ın 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Luton Town’da galibiyet hasreti devam ediyor. Milli araya Manchester United mağlubiyeti ile giren Luton Town, üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Geride kalan 12 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler. Crystal Palace’da son haftalarda formsuz. Milli araya Everton mağlubiyeti ile giren Crystal Palace, iç sahada konuk ettiği rakibine 3-2 kaybetmişti. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Kenilworth Road’da taraf bahsi açısından zor bir maç. Düşük skorlu bir maç beklentim var. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.51

Betelli Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.