İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley West Ham Bahis Tahmini 25.11.2023

İngiltere Premier Lig’de 4 maç aradan sonra kazanarak moral bulan West Ham deplasmanda, Burnley’e konuk olacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

BurnleyWest Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Burnley kazanır 3.70, beraberlik 3.80, West Ham kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış.

Burnley Ligin Dibinde

Burnley Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Vincent Kompany’nin ekibi milli maç arasından önceki hafta Emirates’de Arsenal’a konuk oldu ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de haftalardır kazanamayan Burnley’in geride kalan 12 haftada sadece 1 galibiyet alabildiğini ve ligin son sırasında yer aldığını belirtelim. Son 5 maçından puan çıkartamayan Burnley bu hafta Turf Moor’da West Ham’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Burnley’de önemli bir eksik bulunmuyor.

West Ham 4 Maç Sonra Kazandı

West Ham Premier Lig’de 4 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta Nottingham Forest’ı konuk eden Londra ekibi karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Paqueta, Bowen ve Soucek’in golleriyle 3 puana ulaşan David Moyes’un ekibinde moraller yerinde. 4 maç aradan sonra kazanmaları ve milli araya galibiyet ile girmeleri biraz olsun rahat nefes aldırdı. Bu hafta Burnley’e konuk olacak West Ham’da Michail Antonio’nun sakatlığı bulunuyor.

Burnley – West Ham Maç Bilgileri

Burnley – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Michail Antonio’nun sakatlığı bulunuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Burnley’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Milli araya Arsenal mağlubiyeti ile giren Burnley, Emirates’de rakibine 3-1 kaybetti. Son 5 maçını kaybeden Burnley Premier Lig’de son sırada yer alıyor. West Ham ise 4 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup ederek moral buldular. Burnley’in artık bir şeyler yapması şart. Kompany için tehlike çanları çalmaya başladı. Turf Moor’da gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham son dakikalarda bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Turf Moor’da 1-0 geriye düştükleri maçta Burnley’i 2-1 mağlup ettiler.