İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Liverpool İddaa Tahmini 25.11.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçı. Liverpool deplasmanda, lider Manchester City’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Manchester City ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 4.40, Liverpool galibiyetine ise 4.55 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Manchester City 2 Puan Bıraktı

Manchester City Premier Lig’de 3 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı. Pep Guardiola’nın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta sonu Stamford Bridge’de konuk olduğu Chelsea ile 4-4 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Son 4 haftada 10 puan toplayan Manchester City Premier Lig’de lider konumda bulunuyor. Bu hafta sonu ise Etihad’da Liverpool’u konuk edecekler. Manchester City, 2. sıradaki Liverpool’un sadece 1 puan önünde. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

Liverpool Liderlik Peşinde

Liverpool Premier Lig’de milli araya galibiyet ile girdi. Anfield’da konuk ettikleri Brentford’u 3 golle geçmeyi başaran Jurgen Klopp’un öğrencileri Tottenham’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçti ve Premier Lig’de 2. sıraya yükseldi. Son 5 haftada 11 puan toplayan Liverpool’da moraller yerinde. Bu hafta sonu Mancehester City’e konuk olacak Liverpool’un kazanması halinde Premier Lig’de liderliğe yükseleceğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Andrew Robertson’ın sakatlığı bulunuyor.

Manchester City – Liverpool Maç Bilgileri

Manchester City – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da Andrew Robertson’ın sakatlığı bulunuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Manchester City Premier Lig’de milli araya puan kaybı ile girdi. Chelsea deplasmanına uzatma dakikalarında yedikleri penaltı golüyle 4-4 berabere kaldılar. Son 4 maçta 10 puan toplayan Manchester City Premier Lig’de lider konumda bulunuyor. Bu hafta ise Etihad’da Liverpool’u ağırlayacaklar. Liverpool ise milli araya Brentford galibiyeti ile girdi. Anfield’da rakibini 3-0 mağlup ederek Luton Town beraberliğini de unutturmuş oldular. Liverpool son 5 maçta 11 puan topladı ve mağlubiyet yaşamadı. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Her iki takımda da kaliteli ayaklar var. Etihad’da tercihimi 2.5 gol üstünde yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev mücadelede kazanan çıkmadı. Etihad’da oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.