Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Alanyaspor İddaa Tahmini 25.11.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybeden Alanyaspor deplasmanda, Galatasaray’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Galatasaray ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.25, beraberlik 7.23, Alanyaspor kazanır ise 11.90 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın H1 tercihine 20.00 oran veriliyor.  

Galatasaray Telafi Peşinde

Galatasaray Süper Lig’de sezonun ilk mağlubiyetini milli maç arasından önceki hafta yaşadı. Hatayspor deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un ekibi karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Maç boyunca çok fazla etkili olamayan Galatasaray, Hatayspor savunmasını aşmakta bir hayli zorlanmıştı. Süper Lig’de 10 maçlık galibiyet serisi sona eren Sarı Kırmızılılar liderliği de ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptırdı. Bu hafta sonu Rams Park’da Alanyaspor’u konuk edecek olan Galatasaray maçın net favorisi. Taraftarı önünde bu sezon bütün Süper Lig maçlarını kazanmayı başaran Galatasaray’dan yine galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik yok.

Alanyaspor Düşme Hattında

Alanyaspor Süper Lig’de son dönemde üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Fatih Tekke’nin göreve gelmesi de mağlubiyetleri önlemeye yetmedi. Akdeniz ekibi milli maç arasından önceki hafta Gaziantep FK’yı konuk etti ve kazanmaları beklenen maçta farklı bir yenilgi yaşadılar. İç sahada rakibine 3-0 kaybeden Alanyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de geride kalan 12 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Alanyaspor düşme hattında yer alıyor. Üstelik son 4 maçtan da puan çıkartamayan bir Alanyaspor var. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray – Alanyaspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Galatasaray sezonun ilk yenilgisini Hatayspor deplasmanında aldı. Rakibine 2-1 kaybeden Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de liderliği ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptırmış oldu. 10 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Alanyaspor ise Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Milli araya iç sahada aldıkları Gaziantep FK mağlubiyeti ile girdiler. Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor’un bu deplasmanda işi çok zor. Galatasaray farklı kazanarak yeni bir galibiyet serinin ilk adımını atar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: H1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray rahat bir galibiyet aldı. Alanyaspor engelini 4 golle geçerek zirve takibini devam ettirdiler.