Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 25.11.2023

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Konyaspor evinde, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

KonyasporKasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Konyaspor kazanır 2.17, beraberlik 3.58, Kasımpaşa kazanır ise 3.58 olarak açıklanmış.

Konyaspor’da Üst Üste Puan Kayıpları

Konyaspor Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Yeşil Beyazlılar milli maç arasından önceki hafta Trabzonspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Onuachu’nun gollerine engel olamayan Konyaspor, Süper Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Konyaspor’a Hakan Keleş’in gelişi de çare olmadı. Süper Lig’de en son galibiyetini Başakşehir deplasmanında alan Konyaspor, Eylül ayından bu yana maç kazanamıyor. Bu hafta sonu Kasımpaşa’yı konuk edecek Konyaspor’da Muhammet Demir ve Gökhan Töre sakat olan isimler.

Kasımpaşa Evinde Puan Alamadı

Kasımpaşa Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Kemal Özdeş’in öğrencileri milli araya Kayserispor mağlubiyeti ile girmişti. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor’a 4-3 kaybettiler. Süper Lig’de son 2 maçında Galatasaray ve Kayserispor karşısında puan alamayan İstanbul ekibi bu sezon ilk kez üst üste 2 maçını kaybetmiş oldu. Bu hafta Konyaspor deplasmanına konuk olacak Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Konyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Muhammet Demir ve Gökhan Töre sakat olan isimler.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall

İddaa Tahmini

Konyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Hakan Keleş’in göreve gelişi de kötü gidişata çare olmadı. Milli maç arasından önceki hafta Trabzonspor’a konuk olan Konyaspor mücadeleyi 2-1 kaybetmişti. Üst üste 8 maçtır kazanamıyorlar ve bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecekler. Kasımpaşa ise Süper Lig’de son 2 maçından puan çıkartamadı. Önce Galatasaray’a ardından ise Kayserispor’a kaybettiler. Konyaspor’un artık reaksiyon göstermesi şart. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Kasımpaşa’yı mağlup ederler ve 8 maç aradan sonra galibiyet alarak moral bulurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.17

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor sonunda kazandı. Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de 8 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadılar.