Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Ankaragücü Bahis Tahmini 25.11.2023

Trendyol Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren Gaziantep FK iç sahada, Ankaragücü’nü konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FK ile Ankaragücü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Gaziantep FK galibiyetinin 2.26, beraberlik tercihinin 3.56, Ankaragücü galibiyetinin ise 3.37 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Gaziantep FK Dikkat Çekiyor

Gaziantep FK Süper Lig’de son haftalarda dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu Alanyaspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar karşılaşmayı 3-0 kazanarak dikkat çekti. Marius Sumudiac’nın göreve gelişinden bu yana tam 5 galibiyet aldılar ve düşme hattının üzerine çıkmayı başardılar. Süper Lig’de son 2 maçını kazanan Gaziantep FK bu hafta Ankaragücü karşısında da 3 puan peşinde. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Ulaş Zengin’in sakatlığı sürüyor.

Ankaragücü’nde Moraller Bozuk

Ankaragücü’nde moraller bozuk. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Antalyaspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler kazanması beklenen maçta farklı bir yenilgi yaşadı. Vasat bir performans gösterdikleri maçta Antalyaspor’a 4-0 kaybettiler. Emre Belözoğlu’nun göreve gelişinden bu yana en etkisiz oynadıkları maçı geride bıraktılar. Son 2 Süper Lig maçında 5 puan bırakan Ankaragücü’nün bu hafta işi pek kolay değil. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK – Ankaragücü Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Ulaş Zengin’in sakatlığı sürüyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Gaziantep FK milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Alanyaspor deplasmanına konuk olan Sumudica’nın ekibi sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve çıkışını devam ettirdi. Süper Lig’de bu sezon 5. Galibiyetin alan Sumudica’nın ekibinde moraller yerinde. Ankaragücü ise evinde şok bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’a 4-0 mağlup oldular. Süper Lig’de son 2 maçında 5 puan bırakan Ankaragücü düşme hattına yaklaştı. Gaziantep FK iç sahada iyi sonuçlar alanbir takım. Bu hafta Ankaragücü karşısında da kazanarak çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.26

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü sürpriz yaptı. Gaziantep FK’yı deplasmanda Alper Uludağ’ın tek golüyle 1-0 mağlup ederek moral buldular.