Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Hatayspor İddaa Tahmini 25.11.2023

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Hatayspor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

İstanbulspor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 3.23, beraberlik 3.71, Hatayspor kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış.

İstanbulspor Ligin Dibinde

İstanbulspor bu sezon Süper Lig’in en büyük düşme adayı diyebiliriz. Süper Lig’de 12 hafta geride kaldı ve İstanbulspor bu süreçte sadece 1 galibiyet alabildi. Süper Lig’de tek galibiyetini Ankaragücü karşısında alabilen Sarı Siyahlılar ligin dibine demir atmış durumda. Son 4 maçını da kaybeden Murat Yakın’ın ekibi milli maç arasından önceki hafta sonu Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek İstanbulspor’un işi yine zor olacak.

Hatayspor Sürpriz Yaptı

Hatayspor Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada lider Galatasaray’ı konuk eden Volkan Demirel’in ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile rakibini liderlikten indiren Hatayspor, Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirmiş oldu. Puanını 17 yapan Hatayspor’un üst sıra takibi devam ediyor. Bu hafta sonu ise son sıradaki İstanbulspor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Hatayspor’da Joelson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

İstanbulspor – Hatayspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Joelson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Rayane Aabid, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg, Renat Dadashov

İddaa Tahmini

İstanbulspor’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Milli araya Çaykur Rizespor mağlubiyeti ile giren İstanbulspor mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 4 maçından puan çıkartamayan İstanbulspor’un Süper Lig’de geride kalan 12 haftada tek galibiyeti var ve son sıradalar. Hatayspor ise lider Galatasaray’ı devirerek sürpriz yaptı. Milli maç arasından önceki hafta Galatasaray’ı iç sahada 2-1 mağlup eden Hatayspor moralli. İstanbulspor deplasmanında da kazanarak haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.26

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor deplasmanda kaybetti. İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldular ve haftayı puansız geçtiler.